AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ:'CHP İDRAK SORUNU YAŞAMAKTADIR'

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ:'CHP İDRAK SORUNU YAŞAMAKTADIR'

SÜREKLİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

A+A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli sosyal medya hesabından CHP'yi eleştirdi. Sürekli paylaşımında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı kredinin yasal olmadığını vurguladı. Sürekli mesajında şunları yazdı:

' İzmir’e çakılan tek bir çivi bizi mutlu eder! Kabul edemediğimiz; boş, dayanaksız savunma ve saldırılardır. Görünüyor ki CHP; ulaşıma bir türlü yapamadığı yatırımlar için, yasal olarak almaları mümkün olmayan krediyle övünüp, bu meseleden medet umarken idrak sorunu yaşamaktadır.

 Siyaseti, sorumluluktan, özeleştiriden kaçarak topu çevirmeye indirgeyen bu zihniyet; çözüm üretmek yerine de suyu bulandırmaya çalışmaktadır. Cumhurbaşkanımızın milletin yarısından çoğunun oluru ile yürüttüğü görev ve yetkilerini kışkırtıcı bir üslupla tartışmaya açmaları da bundandır!

CHP’nin gözünü, kulağını gerçeklere; İzmirlilerin Genel Başkanlarına verdiği mesaj ‘Artık bizde krediniz bitti’ isyanına çevirmesi elzemdir. Onlar, üstesinden gelemediği sorunların faturasını bize kesmeye çalışadursun; milletimiz kiminle işi olup olmayacağının mesajını vermiştir!'

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.