AK PARTİ İZMİR'DE DÜNDEN BUGÜNE VEFA TOPLANTILARI

AK PARTİ İZMİR'DE DÜNDEN BUGÜNE VEFA TOPLANTILARI

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Anca beraber, kanca beraberiz…”

A+A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’ kapsamında önceki dönem Belde Belediye Başkanları ile bir araya geldi. İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da katıldığı buluşmada başkanların gündeme ilişkin görüşleri dinlendi ve birlik mesajları verildi. Tüm başkanlara tek tek söz veren Sürekli; “AK Parti’de siyaset anlayışının öznesi millettir. Başarı sırrı ise liderinin izinde dünden bugüne büyüyen ve güçlenen kadrolarıdır. İzmir İl Teşkilatı olarak bu köprüyü kurduğumuzu düşünüyorum. Her vefa toplantımızda ‘Anca beraber, kanca beraberiz‘ diyebiliyorsak  yapılamayacak iş, çözülemeyecek sorun yoktur.” diye konuştu.

AK Parti’nin çatısı altında sorumluluk üstlenmiş tüm dava insanlarının ortak eseri olduğuna dikkat çeken İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, toplantıya katılan başkanlara; “Kimse, kendi evine gitmek, sahip çıkmak ve güç kazandırmak için davet beklemez. Sadece partimizin değil, ülkemizin de en kıymetli birikimi, en önemli tecrübesi, paha biçilmezi işte buradadır.“ sözleriyle seslendi.

Tarlada izi olanın, harmanda sözü olur…

Önceki dönem belde belediye başkanlarına söz vererek görüş ve önerilerini dinleyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, başkanlara İzmir’in kırsalına yönelik hâkimiyet ve tecrübelerini hatırlatarak şunları söyledi; “Tüm başkanlarımızın bu tarlada izi vardır. Tarlada izi olanın da harmanda sözü olur. Bütün görüşler, tecrübeleriniz bizim için çok değerli. Sorunlara, yapılan ya da yapılmayanlara sizler hâkimsiniz. Tüm dünya zor bir dönemden geçiyor. Bu süreçte, kenetlenmeye ve milletimizin yanında olmaya ihtiyacımız var. Ortak akılla üretmeye ihtiyacımız var.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılıklarını ve İzmir İl Başkanlığı’nın bu dönem başlattığı vefa buluşmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren başkanlara teşekkür eden Sürekli; “Nasıl; AK Partisiz bir Türkiye düşünülemezse, sizlersiz bir AK Parti de düşünülemez. İlmek ilmek örülen 20 yılda hepimizin emeği var. Bu ülke ve şehir için yapılan her eserde, her hizmette sizlerin de izi var. Dünün kıymetini bilen, bugünü sırtında taşırken, yarını tesis ederek yol alan bir davanın fertleri olarak hedefimiz, 2023 ve 2024 seçimleri. Önce Cumhurbaşkanımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkaracak, sonra birçok noktada yerel hizmetten mahrum kalan İzmir’imize nefes aldıracağız. Bunları, tek yürekte birleştirebildiğimiz inanç ve kararlılığımızla yapacağız.” diye konuştu.

‘Safları sıklaştıralım’ çağrısı…

AK Parti’nin 20 yıllık siyaset yolculuğunda birlikte yürüdüğü dava arkadaşlarıyla, sağladığı birliktelikle çok yol kat ettiğini söyleyen Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bugün Türkiye, bütün bölgesel-küresel krizlerin denge unsuru ve arabulucusu olarak aranan ülke ise bunda bizim bu kardeşlik bağıyla ürettiğimiz siyasetin ve vizyonumuzun katkısı büyüktür. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye tarihine damga vurduğumuz çok önemli bir süreçten geçtik, çok önemli badireleri atlattık. Sivil siyaset üzerinde var olan her türlü baskıyla, tehditle mücadele ederek bugünlere geldik.

Bunu hep birlikte yaptık. Cumhurbaşkanımız partimizi; medeniyetimizin, tarihimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan bir resim olarak nitelendiriyor. Bu resimden hangi kısmı dışarıda bırakırsanız bırakın orada büyük bir eksiklik ortaya çıkar. Ve dün olduğu gibi, bugün de her zorluğu aşma ve hedeflerimize varma gücünü, kendisinin ‘safları sıklaştırın’ çağrısına kulak vererek yakalayabiliriz.  Hepimizin evlatlarına, torunlarına miras bırakacağımız büyük ve güçlü bir Türkiye için birlikte mücadeleye devam…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.