AK PARTİLİ BİLAL SAYGILI'DAN CEMİL TUGAY'A 'TÜGVA' GÖNDERMESİ

AK PARTİLİ BİLAL SAYGILI'DAN CEMİL TUGAY'A 'TÜGVA' GÖNDERMESİ

AK Partili Saygılı'dan CHP'li Özel ve Tugay'a 'TÜGVA' göndermesi

A+A-

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanAdayı Cemil Tugay'ın “Türkiye Gençlik Vakfı İzmir’e giremeyecek” sözlerine yönelik, "Görülmektedir ki projelerini anlatmak yerine; insanları, gençleri ayrıştırarak, birbirine kırdırarak seçimi kazanmak ümidi taşır hale gelmişlerdir. Yaptıkları hiçbir işte, icraatta bilim ve hukuka rastlayamadıklarımız, demokrasiyi sadece dillerine pelesenk edenler köşeye sıkışmıştır." dedi.

Sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şunları söyledi; Bütün çocuklar bizim. Bütün gençler geleceğimiz. CHP zihniyeti; yıllarca yaptığını şimdi seçim sathı mailinde yine yapıyor. Yine değer ve inançlar üstünden gençlerimizi kutuplaştırmaya çalışıyor. ‘Bizden olanlar, olmayanlar’ diyerek saflaştırıyor. Tıpkı, 70’li yılların çatışmacı ve baskıcı dönemindeki gibi; düşünce ve inanç kamplaşmasını körüklüyorlar. Oysa, bütün çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Genel Başkanları Özgür Özel de Büyükşehir Adayları Cemil Tugay da “Türkiye Gençlik Vakfı İzmir’e giremeyecek” sözleriyle  asıl zihniyetlerini ortaya koymuştur. Demokrasiyi de ayaklar altına alan bu zatlar; İzmir’in girişine ‘düşünce gümrük kapısı’ kurabilirlermiş, yetkileri varmış gibi; İzmir’de birbirinden farklı düşünceler ve sivil toplum güçleri, vakıfları yokmuş gibi doğrudan TÜGVA’yı hedef göstermiştir. Bu oluşumun desteklediği gençleri, okuttuğu gençleri hedef göstermiştir. Doğru yolun değil;

 Gençleri kutuplaştırarak sahte ve yalan yolun  peşindeler… Görülmektedir ki projelerini anlatmak yerine; insanları, gençleri ayrıştırarak, birbirine kırdırarak seçimi kazanmak ümidi taşır hale gelmişlerdir. Yaptıkları hiçbir işte, icraatta bilim ve hukuka rastlayamadıklarımız, demokrasiyi sadece dillerine pelesenk edenler köşeye sıkışmıştır.  Doğrusu; bu şehirdeki gençlerin tüm renklerini, gençlik kuruluşlarını korumak ve desteklemektir.  Ama onlar; yine inanç ve değerleri kullanarak kazanmanın; toplumu bölüp parçalayarak, çatışmadan beslenerek bir yol bulmanın telaşındalar."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.