AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN MUHALEFETE 'ALİ CENGİZ OYUNU'GÖNDERMESİ

AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN MUHALEFETE 'ALİ CENGİZ OYUNU'GÖNDERMESİ

AK Partili Çankırı: 'AK Parti demek hizmet demek'

A+A-

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, muhalefete ‘Ali Cengiz Oyunu” göndermesinde bulundu. Çankırı; “CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır.  Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız” dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim saha temasları çerçevesinde Eşrefpaşa bölgesinde yer alan 20 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.  Konak Belediyesinin bugüne kadar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na herhangi bir kentsel dönüşüm başvurusu olmadığını açıklayan Çankırı; “Bugüne kadar ‘kentsel dönüşüm’ yapmadan imar planları ile zaman kazanarak insanları oyaladılar. CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır.  Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız Biz bazı alanlarda kentsel dönüşüm bazı alanlarda ise yerinde dönüşüm yaparak burayı kalkındıracağız.” Diye konuştu.

“Afetin gecesi gündüzü olmaz!”

Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan hediyelik eşya dükkanında çıkan yangın sonrasında bölgeye giderek incelemelerde bulunan Çankırı, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Kemeraltı’nın yıllardır yer altı - yer üstü sorunlarına kulak tıkayan yöneticilerin yangın gerçeğini de göz ardı ettiğini hatırlatan Çankırı; “Burada çıkacak olan herhangi bir yangın buranın kabusudur. Birileri yangının gündüz çıkmasından dolayı memnuniyeti dile getirmişler. Ne münasebet! Afetin gecesi gündüzü mü olur? Siz zamana göre mi plan proje ortaya koyarak çalışıyorsunuz. Deprem ve yangın bu tarz tarihi alanlarda yatırımın önceliğidir. Burası yeniden vücut bulacak yatırımla 7/24 aktif bir ticaret hacmi olacakken gelinen nokta acıdır. AK Belediyecilik döneminde buranın çehresinin nasıl değiştiğine herkes tanık olacak. Biz her an her şey olabilir ama bunu en az zarar ve en az riskle önleyelim zihniyeti ile çalışıyoruz çalışacağız” dedi.

“Kırılma Yaşanacak”

Ziyaretleri kapsamında Eşrefpaşa Giritliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Peynirci ve üyelerle bir araya gelen Çankırı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kent genelinde ciddi bir kırılma yaşanacağını kaydetti.

“AK Parti demek hizmet demek”

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte Zeytinlik Mahallesi’nde yer alan hemşehri derneklerini ziyaret etti.  Çankırı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İzmir’in her köşesini kadınlarla gençlerle, bu kente kendini adamış aidiyetlik duygusuyla bütünleşmiş 7’den 77’ye herkesle birlikte yöneteceğiz. Hizmet demek AK Parti demek. AK Belediyecilik hizmet alanında rüştünü ispatlayan bu konuda örnek teşkil eden parti olmuştur. AK Parti artık bir siyasi hareketin dışında hizmetin, memnuniyetin adresi olmuştur. Bakınız muhalefet partilerine kendi içindeki dağınıklıklarıyla bu kenti nasıl toparlayacak? Artık hizmet zamanı.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.