AK PARTİLİ İNAN: 'İZMİR'DE GENÇ İNTİHARI VE UYUŞTURUCU KULLANIMININ SORUMLUSU İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'

AK PARTİLİ İNAN: 'İZMİR'DE GENÇ İNTİHARI VE UYUŞTURUCU KULLANIMININ SORUMLUSU İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'

AK Partili Eyyüp Kadir İnan: İzmir'de genç intiharı ve uyuşturucu kullanımın nedeni İzmir Büyükşehir Belediyesi'

A+A-

AK Parti İzmir Milletvekili aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Eyyüp Kadir İnan, önceki gün katıldığı bir internet televizyonunda yaptığı açıklama tartışmalara neden oldu. AK Partili İnan programda İzmir'de genç intihar olaylarında ve uyuşturucu kullanımındaki artışa dikkat çekerek 'En fazla genç intiharı ve uyuşturucu kullanımı İzmir'de' dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan bu açıklamasının ardından ise İzmir Büyükşehir Belediyesini suçladı. İnan bu artışın nedenini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'in arka sokaklarına hizmet götürmemesinden kaynaklandığını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sadece sahil bölgelerindeki ilçelere yatırım yaptığını belirterek 'Belediye olarak üzerinize düşeni yapmazsanız polis ne yapsın' dedi.

Genç siyasetçinin bu açıklamasına ise eleştiri geldi. Eleştirilerin çoğunda uyuşturucu ile mücadelenin İçişleri Bakanlığı tarafından yapıldığı, İçişleri Bakanlığı'nın ise şuan Ak Partili Bakan tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.