AK PARTİLİ İNAN:'CHP İZMİR'DEN ADAY GÖSTERMESİN'

AK PARTİLİ İNAN:'CHP İZMİR'DEN ADAY GÖSTERMESİN'

AK Partili İnan: CHP İzmir'den aday gösyermesin'

A+A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi, pek çok büyükşehirde ve ilde belediye başkan adaylarını duyurmuşken, İzmir adayının belirlenememesi çok konuşuldu. Bir süredir İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağıyla ilgili CHP Genel Merkezinde toplantılar sürerken konuyla ilgili AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan değerlendirmede bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Merkezine bir öneride bulunan İnan, konuyla ilgili en iyi çıkış yolunun aday göstermemek olduğunu söyledi.

CHP Genel Merkezinin İzmirli gençlerden ve kadınlardan bir özür borcu olduğunu söyleyen Eyyüp Kadir İnan, şunları söyledi:

“CHP’de tarihi bir krize dönüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için CHP’nin üzerine düşen ve yapması gereken yıktığı, enkaz haline getirdiği İzmir’den 25 sene için özür dileyip İzmir’de aday göstermemektir. 

Eğer CHP birileri ile helalleşmek istiyorsa İzmirli gençlerle, İzmirli kadınlarla helalleşsin ve 31 Mart seçimlerinde İzmir’de aday göstermeyeceğini herkese duyursun. 

Bu, adaylık sarmalının içinden çıkamayan CHP Genel Merkezi için de en iyi çıkış yolu olacaktır. Hem de İzmir’i hizmetsizlikle bırakmasından ötürü İzmir’den dilenen bir özür olarak kayıtlara geçecektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.