AK PARTİLİ İNAN'DAN CHP'Lİ POLAT'A 'MEŞRUİYET BUDALASI'

AK PARTİLİ İNAN'DAN CHP'Lİ POLAT'A 'MEŞRUİYET BUDALASI'

AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan CHP'li Mahir Polat'a 'Budala' yakıştırması

A+A-

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından Mahir Polat'ın AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi. AK Partili İnan, Polat'ı “meşruiyet budalası” diyerek suçladı.


 

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “Mahir Polat’ın seçimden sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri ahlaksızdır. Topluma hesap vermeleri gereken bir tablo var” sözlerine ilişkin Mahir Polat sosyal medya hesabından videolu açıklama yaptı. 

 

Açıklamasında CHP’li Polat: “Sayın Ömer Çelik! İçinde ismimi geçirdiğiniz boş lakırdılarla halı altına süpürmeye çalıştığınız hakikat apaçık ortada! Siz, ahlaki ve siyasi olarak gayrımeşrusunuz! Bunu sonuna kadar söylemeye devam edeceğiz…” dedi.

 

CHP’li Polat’ın açıklamasına AK Parti’li İnan’dan sert bir cevap geldi: “Meşruiyet budalası.

 

Ayrıca, Anayasayı eleştirmekle gayri meşru ilan etmek arasındaki neden sonuç ilişkilerini “bilemeyecek” kadar da cehalette Mahir...

 

15 Temmuz gecesi evlerinde televizyon karşısında çekirdek çıtlayanlarla, tanklara meydan okuyup fedai can edenlerin demokrasi kültürü hiçbir ve eşit olur mu? 

Olmaz!” dedi.

 

Ayrıca Mahir Polat’ın açıklamasına gayri ahlaki ve geri kalmışlık siyaseti olarak adlandıran İnan, sözlerine “Cahili olduğu meşruiyet algısıyla Cumhuriyeti bile gayri meşru ilan edebilecek kıvraklığa sahip bu meczubun dayatmaya çalıştığı gayri ahlaki çerçeve ve geri kalmışlık siyasetine Türkiye’yi teslim etmeyen milletimiz var olsun…

 

Siz kentsel dönüşüm projenizde demir ve beton çalan kriminal çetesiniz. 

 

Siyasette ahlaktan bahsedecek son kişiler bile olamazsınız.

 

Siyasi meşruiyet yoktuysa Ankara ve İstanbul seçimlerini hangi noktada değerlendiriyorsunuz?

 

Seçim sonuçlarını hala algılayamamış olmanız ahlakın yanı sıra siyasi bir zekanızın da olmadığının ispatı.” Diye devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.