AK PARTİLİ KESELİ'DEN CEMİL TUGAY'A STAT TEPKİSİ

AK PARTİLİ KESELİ'DEN CEMİL TUGAY'A STAT TEPKİSİ

‘’Acziyet ve iş bilmezlik arasında gidip geliyorlar’’

A+A-

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, Karşıyaka Stadı için yaptığı açıklamaları, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli adeta topa tuttu. Keseli, "Acziyet ve iş bilmezlik arasında gidip geliyorlar." dedi.

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın "Sürecin tıkanması siyasi, mimar muvafakat vermezse başka türlü eylemlilik içinde olacağım." sözlerine AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli yanıt verdi. Keseli, "Stadımızın yapım işi 1,5 yıldır yerel yönetimdedir. Geçmişte stat için taş taşıyacağını söyleyen Cemil Tugay bugün bahane üstüne bahane üretmektedir." dedi.

"TUGAY, SOYER'İN MAŞASI MI YOKSA PİYONU MUDUR?"

Doğrudan Karşıyakalılara seslenen Keseli, "Kıymetli Karşıyakalılar, belediyenin stat yapmama bahanesi ve bir buçuk yıldır Cemil Tugay'ın diline pelesenk olan muvafakatname meselesi artık kabak tadı vermiştir. Cemil Bey, bunca zamandır meseleyi çözecek iradeyi gösterememektedir. Ne yazık ki, temsil ve ağırlama giderlerine milyonlarca lira harcayan bir Karşıyaka Belediyesi varken, İzmir'de en çok çalışana sahip ilçe belediyesi olmasına rağmen, Karşıyaka Belediyesi'nin bugünkü başkanı çıkıp, ortada astronomik rakamlar varmış gibi bir algı yaratıyor. Açıkça söylüyoruz, stadı yapacak kaynak, basiret ve kudreti olmayan yerel yönetim, önündeki engeli bilerek kaldırmıyor. Bu konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi sessizliğe bürünmüşken, Cemil Tugay, basın önünde bahane anlatıp, adeta günah çıkarıyor. İşin doğrusu Karşıyaka'ya 6 senedir bir opera binası bile yapamayan, Mavişehir'in göbeğini şantiyeye çevirip öylece bırakan İzmir Büyükşehir Belediyesi, stadımız için attığı imzanın arkasında durmamıştır. Tunç Soyer neden bu stadın yapımı için harekete geçmiyor? Tunç Soyer, stadı yapmaktan vazgeçip, Cemil Bey'e de kamuoyunu oyalama görevi mi vermiştir? Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in maşası mıdır yoksa piyonu mudur? Stat yapımını devraldıktan sonra devletin yapıma katkısı olmayacak mı diye soran Cemil Bey, yan çizmenin en mağdur halini oynamaktadır." dedi.

"STADI YAPMAYACAKLARSA AÇIKÇA SÖYLESİNLER"

AK Partili Keseli, "Açıkça görülüyor ki, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, geçtiğimiz yıl atılan imzaların, verilen sözlerin, yaptıkları propagandanın altında kalmıştır. Cemil Bey, Karşıyaka Spor Kulübü'nün kırmızısı al bayraktan ve Türklükten, yeşili inancımız İslamiyet'ten gelen renkleriyle bezeli belediye binasına girdiğinde hiç mi utanmamakta, hiç mi mahcup olmamaktadır? Karşıyaka Spor Kulübü'nün ve dolayısıyla Karşıyakalıların hakkını savunamayan, ihtiyaçlarını karşılayamayan, bahane üretmekten başka kelam edemeyen belediye başkanını silkelenmeye ve gerçek bir yerel yönetici olmaya davet ediyoruz. Eğer bunu yapacak gücü kendisinde görmüyorsa, Tunç Bey de bu stadı yapmaktan vazgeçtiyse açıkça çıkıp 'yapamıyoruz' desinler ama böyle bahanelerle Karşıyaka'nın vaktini çalmasınlar" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.