AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'İZMİR'DE DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'İZMİR'DE DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

AK Parti İzmir’de gündem değerlendirmesi

A+A-

AK Parti İzmir İl Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısında, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ile İzmir ve ülke gündemi değerlendirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” sözlerini de gündeme getiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı (!) İzmir, düşman toprağı değil! Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur! İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor!” diye konuştu.

Düşmana düşman diyemeyenler…

Başkan Sürekli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “9 Eylül’ü, ‘düşmana düşman demeden’ kutlayan, her fırsatta Yunan hayranlığını ortaya koyan, İzmir’i sorunlar yumağına dönüştürüp tek çözüm, kalkınması için tek somut iş üretmeyen CHP’li Soyer, bu tespitini kendisine sık sık hatırlatmalı, hükümete değil! Kadifekale’ye Pagos Pazarı, İzmir’e özel para ve bayrak fikri kendilerine aitti. Bir ayağı Yunanistan’daki dostlarının makamında, fotoğraflar çektirerek el sıkışıp sıkışıp dönüyor. Neden, ne için olduğu belli değil. Şimdi, bunun benim söylediğimle ilgisi yok diyecek. Ben, hükümete mesaj verdim diyecek. Ama, bal gibi var. İzmir’in işgali ve kurtuluşunda dahi en büyük rolü oynamış düşmana düşman demezken, hükümeti düşman ilan ediyor. Neden? 3,5 yıldır hizmet etmediği İzmir’e hesap günü yaklaşıyor çünkü. Çünkü, hiçbir vaadini yerine getiremedi, şehre arpa boyu yol aldıramadı. Bir tek sorununu çözemedi. Çözmek bir yana, sorunları liyakatsiz, denetim ve takipten uzak, boşverci bir yaklaşımla çığ gibi büyüttü.  Halkın İzmir’e hizmet için seçtikleri, kılını kıpırdatmadan sorumlu arayacaklarsa kendilerine dönüp bakacak.”

Biz uçak diyoruz, birileri balon…

Saha çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ve bu konuda il ve ilçe teşkilatı ile giderek aktif hale gelen üyelerin büyük fedakârlığı olduğunu belirten Sürekli, Türkiye’nin 21 yılda kat ettiği mesafeye dikkat çekerek şöyle konuştu; “Ekonomik ve sosyal kalkınmada dünyada eşi olmayan hızda bir yükselişteyiz. Hayal gibi görünen çok iş başardık. Bugün kendi doğal kaynaklarıyla, yerel ve milli üretimleriyle ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek bir ivme yakaladık. Baş danışmanlarını Amerika’dan seçen, onu da telekonferansla halka tanıtan; kendi milleti ve Türkiye şartlarına bu kadar uzak olanların söylemleri dikenlere takılır. Bizim uçak, birilerinin balon dediğini halkımız görüyor, anlıyor. Genelde yapılanları da görüyor, İzmir’e yapılanları da. O balonlar da patlayacak. Ama, AK Parti’nin millete ve memlekete hizmet sevdası sürüp gidecek. Bizim gösterişle, allı pullu vitrinlerle işimiz olmaz. Görünür, tartıya çıkarılır, milletin ihtiyacını karşılayan yatırımlarımıza, projelerimize devam edeceğiz.”

Yaptıklarımızı anlatmaya, doğruyu göstermeye devam…

Parti teşkilatlarının tüm kademelerine, geçen 21 yıla ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir performans gösterdikleri için teşekkür eden Başkan Kerem Ali Sürekli; “Biz İzmir halkına, şehrimiz ve ülkemiz için neler yaptığımızı anlatmayı sürdüreceğiz. Son yıllarda alanda, hemşerilerimizle; STK’lar ve önceki dönem yöneticilerimizle, üyelerimizle kurduğumuz bağ çok daha güçlü. Bu ağı genişleterek çalışacağız. Yeni üye çalışmalarımız, örnek düzeyde. Gönüllülük esasıyla büyüyor, çoğalıyoruz. Türkiye’nin AK Parti’den başka yolu yok. Bizler, üretirken de engelleri aşarken de tek menfaati gözetiriz. O da milletimizin menfaatidir… İzmir de bunu görecek. Çünkü, çok büyük bir hezimet yaşıyor. Hedefimiz belli. Yöntemimiz de. Gönül kapılarını çalmaya ve aralamaya devam. Doğruları söylemeye devam.” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.