AK PARTİLİ SÜREKLİ'DEN CHP'Lİ YÜCEL'E 'YALANINIZ BATSIN'

AK PARTİLİ SÜREKLİ'DEN CHP'Lİ YÜCEL'E 'YALANINIZ BATSIN'

Sosyal medyasından paylaştı

A+A-

AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel'e Kemalpaşa yanıtı: 
‘’Yalanınız batsın!’’


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in bir öğrencinin okul naklini gündeme getirmesi ile ilgili, ‘’Yalanınız batsın. Yalan mayınlarıyla döşenmiş bir tarla yarattılar! Şimdi de gencecik öğrencimiz Rojin’in eğitim hakkı elinden alındı, yalanını söylüyorlar! ‘Beceremiyoruz’; ‘İcraat siyaseti yapamıyoruz.’ itirafı yerine; ‘Tutarsa ne alâ!’ deyip iftira atmak işlerine gelse de hep altında kalıyorlar!’’ dedi.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in, ailesiyle Van'dan İzmir'in Kemalpaşa ilçesine gelen 11 yaşındaki Rojin Koç'un, nakil mağduriyeti yaşadığını iddia ettiği açıklamalarına, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den, CHP’li mevkidaşına sert yanıt geldi. AK Partili Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, ‘’Yalanınız Batsın. Genel ve yerel siyasette yalandan medet ummak, CHP’nin işi! Çark ettikleri iddia ve söylemlerin haddi hesabı yok! Anlaşmasını yapmadıkları kredinin Cumhurbaşkanımızca onaylanmadığını; körfezi Gediz’in kirlettiğini söyleyip çark edenler de onlar! Saymakla bitmez! Yalan mayınlarıyla döşenmiş bir tarla yarattılar! Şimdi de gencecik öğrencimiz Rojin’in eğitim hakkı elinden alındı, yalanını söylüyorlar! ‘Beceremiyoruz’; ‘İcraat siyaseti yapamıyoruz.’ itirafı yerine; ‘Tutarsa ne alâ!’ deyip iftira atmak işlerine gelse de hep altında kalıyorlar!’’ 

Öte yandan, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin açıklamalarının ardından, Sürekli’nin kullandığı ‘Yalanınız Batsın’ hastagı ile CHP’li Yücel’e çok sayıda tepki gelirken, twitter gündeminde de kısa sürede TT oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.