ALİAĞA 30 AĞUSTOS'U SERDAR ORTAÇ İLE KUTLADI

ALİAĞA 30 AĞUSTOS'U SERDAR ORTAÇ İLE KUTLADI

Serdar Ortaç Aliağalılar İçin Söyledi

A+A-

 

Aliağa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü fener alayı ve 40 bin kişinin akın ettiği Serdar Ortaç konseriyle kutladı. Zafer Bayramı’nın 100.yılını kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Büyük zaferi bizlere yaşatan, bu toprakları bizlere vatan yapan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla yad ediyorum” dedi.

Aliağa Belediyesi, kutlamalar öncesi kentin ana caddelerini Türk Bayrakları ve dev Atatürk posterleriyle donatırken büyük zaferin büyük coşkusuna ortak olmak isteyen Aliağalılar fener alayı için Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi yanında toplandı. Bir araya gelen 7’den 77’ye binlerce Aliağalı Türk Bayrakları, dev Atatürk posterleri ve meşaleler ile Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanına yürüdü. 

Binlerce Aliağalıdan 100.Yıl Zafer Yürüyüşü

Belediye bandosunun marşları eşliğinde gerçekleştirilen kortejde Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, taraftar grupları ile binlerce Aliağalı hep birlikte yürüdü. Korteje belediye zabıtası, emniyet görevlileri ile Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Spor Kulübü üyeleri motor ve bisikletleriyle destek verdi. Yürüyüş esnasında pencere ve balkonlara çıkan vatandaşlar 100.yıl coşkusuna alkış ve ellerindeki Türk Bayraklarıyla ortak oldu. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen zeybek gösterisi de izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Bayrak ve Işık Şov Kutlamalara Renk Kattı

Metrelerce uzayan kortejin Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’na gelmesiyle birlikte Ay Yıldızlı Avcı Ramadan köprüsü üzerindeki meşale gösterisi geceyi aydınlatarak görsel bir şölen oluşturdu. Konser alanını dolduran 40 bin vatandaşın bayrak şovu ve cep telefonları ile yaptıkları ışık şov kutlamalara renk kattı. 

Başkan Serkan Acar, “Bayramımız Kutlu Olsun”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yılını kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Büyük zaferi bizlere yaşatan, bu toprakları bizlere vatan yapan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Onlar, canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yaptı. Bizler de bir olarak, diri olarak çok çalışacağız ve vatanımızı her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız. Atamızın da dediği gibi başarıyı elde etmek için ihtiyacımız olan kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Kutlamalara katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Serdar Ortaç Aliağalılar İçin Söyledi

Büyük zaferin 100. yıl coşkusu saatler 21.30’u gösterdiğinde ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın sahne almasıyla zirveye ulaştı. ‘Aliağa Sanat Günleri’ yaz konserlerinin de finalini yapan Serdar Ortaç, dünden bugüne en güzel şarkılarını konser alanını dolduran 40 bin hayranı için söyledi. Konserin son bölümünde sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ünlü sanatçıya Aliağalı üretici kadınların el emeği ile hazırlanan Helvacı kilimi hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.