ANNE ADAYLARI GEBE OKULU'NDA DOĞUMA HAZIRLANIYOR

ANNE ADAYLARI GEBE OKULU'NDA DOĞUMA HAZIRLANIYOR

Anne adayları, Gebe Okulu’nda doğuma hazırlanıyor

A+A-

Gaziemir Belediyesi’nin anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik geçirmesi, hamilelikte ve doğum sonrasında yaşayacağı fiziksel ve psikolojik değişimlere hazır olmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Gebe Okulu’na katılanlar, 4 hafta süren eğitimlerini tamamladı.

Hoş Geldin Bebek hizmetiyle gebelikte ve doğumdan sonra annelerin ve bebeklerin sağlığını takip eden Gaziemir Belediyesi, Gebe Okulu’yla da annelerin hamilelik sürecini sağlıklı geçirmelerine ve doğum sonrasına hazır olmalarına katkı koyuyor. Ebe, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistin Gebe Okulu’nda verdiği eğitimlerle, anne adaylarının hamilelikte ve doğum sonrasında yaşayacağı fiziksel ve psikolojik değişimlere hazır olması sağlanıyor.

Uzmanlar, 4 hafta süren gebe okulunda aile planlaması, doğuma hazırlığın psikolojik süreçleri, gebelikte ve doğum sonrasında beslenme, temel bebek bakımı, normal doğum sonrası dönem, hakkında anne adaylarına bilgi verdi. Eğitime katılan anne adayları, fizyoterapist eşliğinde hamilelik ve nefes egzersizleri de yaptı. Bu sayede anne adayları kilolarını kontrol altında tutarak sağlıklı bir hamilelik yaşıyor, fiziki olarak hazır hale gelerek daha rahat doğum yapıyor.

Gebe Okulu’nun yeni dönemine katılmak isteyen anne adayları 999 0 112 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.