BAYRAKLI BELEDİYESİ 8 MİLYONA LOGO YAPTIRMIŞ..

BAYRAKLI BELEDİYESİ 8 MİLYONA LOGO YAPTIRMIŞ..

Can Radyo açıkladı

A+A-

Can Radyo'da Deniz'le MedCezir programının bugünkü  konusu Bayraklı Belediyesi'nin yeni logosuna ödenen ücret oldu. Bunun yanı sıra  logonun bir siyasi partinin logosuna benzerliği dikkat çekti.  

Geçtiğimiz günlerde “İzmir’in Kalbi Bayraklı” temasıyla hazırlanan yeni logoya ödenen ücret dudak uçuklattı. Logonun tasarımı için harcanan ücretin 8 milyon TL olduğu öne sürüldü.  Rakam dinleyicilerin tepkisine neden olurken MedCezir Deniz'in sert eleştirilerinin odağı oldu.  

Programda, Bayraklı'nın belediyecilik çalışmalarıyla ilgili sorunlarını dile getiren dinleyiciler    yeni logoya 8 milyon TL nasıl ödenir sorusunu sorarken Başkan Serdar Sandal'a gelen tepkiler sertti. 

Bayraklı'nın 8 milyon lira olduğu iddia edilen yeni logosu hakkında sert eleştirilerde bulunan Deniz, "İnsanlar Bayraklı'da Serdar Sandal'a oy vermedi, insanlar burada CHP'ye oy verdi. Serdar Sandal Bayraklı için son anda ortaya çıkan sürpriz bir isim oldu.

Bayraklı'da hizmet anlamında zaman zaman aksama yaşansa da rutin belediyecilik faaliyetleri dışında üç senedir ne yapıldı diye sorsak sanırım koskoca bir hiç cevabını alırız. Bayraklı'ya eser kazandırmak bir yana var olan bazı eserlerin de kapatıldığını görüyoruz. İnsanların belediyeye gitmesine gerek olmadan bazı sıkıntılarını aktardıkları semt merkezlerinin kapatıldığını görüyoruz. Öğrencilerin bu pandemi döneminde internete ulaşmakta zorlananların olduğunu bile bile kütüphanelerin kapatıldığını görüyoruz. Vatandaşın nefes alıp ucuza hizmet aldığı bazı kafelerin kiraya verildiğini diğerlerinin de zarar ediyor bahanesiyle birilerine verilmeye çalışıldığını görüyoruz. Bütün bu örnekleri çoğaltmak mümkünken tek derdimizin logo olduğunu düşünen başkanın dikkatini sanırım çekmişizdir.  Bir de bilbordlara verdikleri reklam parası var.  Sadece bu para bile ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşa verilseydi. Daha hayırlı bir iş yapılmış olurdu. Ama başkan bu logo ve ilçe kongresi ile bir hayli meşgul. Bari bu logo bile diyemeyeceğim fotoğrafa harcadığınız para ile Bayraklı'ya bir Aşevi kursaydınız da ekonomik sıkıntılarla boğuşan Bayraklı Halkının midesi sıcak yemek görseydi" ifadelerini kullandı.

Programın  önemli bir diğer konusu ise, Bayraklı'nın yeni logosunun Mustafa Sarıgül'ün Genel Başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi'nin logosuna benzerliği oldu. Bu önemli benzerlik dikkatlerden kaçmazken Serdar Sandal, Türkiye Değişim Partisi'ne göz mü kırpıyor sorusunu akıllara getirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.