BORNOVA KILIÇDAROĞLU'NA GİTTİ

BORNOVA KILIÇDAROĞLU'NA GİTTİ

BORNOVA KILIÇDAROĞLU'NA GİTTİ

A+A-

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte yaptığı Ankara çıkarmasının ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti. Görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları ve tamamlanan projeleri anlattı. Genel Merkez’de bulunan MYK Salonu'nda gerçekleşen sunum Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan tam not aldı.

 

Sunumun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İduğ, "Projelerimizi hayata geçirirken Genel Başkanımızın ortaya koyduğu vizyon ve yaptığı öneriler daha doğru ve anlamlı sonuçlar almamızı sağlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı Cumhuriyetimizin 100. Yılında vites büyüterek, arttırarak sürdüreceğiz" dedi.

 

Memnun oldu, talimat verdi

 

CHP Genel Başkanı ise yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yerel yönetimlerin halkla doğrudan ilişkisinin önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde katılımın en üst düzeyde olması için başta üniversite öğrencileri olmak üzere gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

 

Yardımcılar da dinledi

 

Başkan İduğ ve Bornova heyeti Kılıçdaroğlu’nun ardından CHP Genel Başkan yardımcılarını da ziyaret etti. Başkan İduğ görev süresi içinde yaptığı hizmet ve yatırımları Genel Başkan yardımcılarına da anlattı, ekip çalışması ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Başkan İduğ, Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Ahmet Akın, Gülizar Biçer Karaca,  Veli Ağbaba, Ali Öztunç, Onursal Adıgüzel ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'a Bornova'yı büyüten projelere yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.