CAN HASTANESİ'NDE BİR ŞÜPHELİ ÖLÜM DAHA..SORUŞTURMA BAŞLATILDI

CAN HASTANESİ'NDE BİR ŞÜPHELİ ÖLÜM DAHA..SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Can Hastanesi'nde ihmal sonucu bir ölüm iddiası daha!

A+A-

 

İzmir Özel Can Hastanesi'nde ihmal iddiasıyla bir ölüm vakası daha gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl obezite ameliyatı olan Mısırlı bir hastanın kan kaybından ölümü iddiası, ardından estetik ameliyatı olmak isteyen İngiliz bir hastanın sterilizasyon eksikliği nedeniyle hayatını kaybettiği iddiasının ardından bu kez de Murat Çetinkaya isimli bir vatandaşın annesinin hastanede geçirdiği bir ameliyatın ardından hastanenin ihmali yüzünde hayatını kaybettiği iddiası gündeme geldi. Murat Çetinkaya, annesinin hastanenin ihmali sonucu öldüğü iddiasıyla doktor ve hastane yetkilileri hakkında şikayetçi oldu. Şikayetin ardından İzmir Özel Can Hastanesi hakkında İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

 

Rahim ağzı kanseri teşhisi koyulan annesinin Can Hastanesi'nde yapılan iki ameliyatın ardından acılar içersinde vefat ettiğini iddia eden Murat Çetinkaya, otopsi sonucunu hastaneden talep ettiğini ancak verilmediğini savcılığa bildirdi. 

İzmir Özel Can Hastanesi'nde yapılan ameliyatın ardından hayatını kaybettiği iddia edilen kadının ölümüne ilişkin İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Fatma Kurşun'un vefatıyla ilgili basında çıkan haberlerin ardından sorumlular hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.