CANDAN ERÇETİN SEFERİHİSAR'DA SÖYLEDİ

CANDAN ERÇETİN SEFERİHİSAR'DA SÖYLEDİ

UNUTULMAZ GALA

A+A-

Royal Teos’ta Muhteşem Gala

  

Royal Teos Thermal Resort Clinic&Spa Türk pop müziğinin eşsiz sesi Candan Erçetin ile unutulmaz bir gala gerçekleştirdi.

 İzmir Seferihisar Sığacık’ta hayata geçirilen Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA, yeni yılın ilk galasını 1 Ocak gecesi Candan Erçetin ile yaptı.

 

1 Ocak akşamı düzenlenen gala yemeğinde sahne alan Candan Erçetin, Fransızca parçalarla başladığı gecede nostalji rüzgarı estirdi. Eski ve yeni şarkılardan derlediği sahnesinde şıklığı ile de göz dolduran ünlü sanatçı gecede iki ayrı elbise ile sahne aldı.

 Candan Erçetin’in muhteşem performansıyla eğlence dolu bir akşam geçiren konuklar geç saatlere dek müzik ziyafeti yaşadı. Alan dekor ve süslemelerini Mon Jarden Flowers&Events’in üstlendiği organizasyonda misafirler gönüllerince eğlenirken zaman zaman sanatçıya şarkılarda eşlik etti. Royal Teos Thermal Resort’te yılbaşı gecesi Safiye Soyman & Faik Öztürk ve Gülay Eralp ile başlayan ve 2 gece 3 gün süren gala yemeklerinin ardından misafirler mutlu bir şekilde tatillerini sonlandırdı. Sanatçı organizasyonunu Emre Akova’nın üstlendiği etkinlik katılımcılardan tam not aldı.

Bünyesinde konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon ruhsatına sahip Euphoria Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni de bulunduran Royal Teos Thermal Resort Clinic&SPA’da konaklayarak yeni yıla merhaba diyen misafirler otelde termal su ile dinlenerek yorgunluk atma fırsatı da buldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.