CEMİL TUGAY: 'EGE'NİN TAMAMI CHP İLE YÖNETİLECEK'

CEMİL TUGAY: 'EGE'NİN TAMAMI CHP İLE YÖNETİLECEK'

Cemil Tugay'dan ikinci açıklama...'Ege'nin tamamı CHP ile yönetilecek'

A+A-

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, seçim sonuçlarının ardından ikinci bir açıklama yaptı. Tugay kısa süreliğine basın mensuplarının önüne çıkarak 'Ege'nin pek çok il ve ilçesinde CHP'nin seçimi önde götürdüğünü söyledi. Cemil Tugay açıklamasında şöyle dedi:

'Türkiye haritalarında şuan da görünüyor ki Ege'nin tamamı CHP ile yönetilecek. Türkiye'de pek çok il CHP ile yönetilecek. Bu da bize sorumluluk yüklüyor. Hem İzmir'de hem Türkiye'de fark yaratacak bir çalışma yapacağız. İlk genel seçimde de kazanacağımıza inanıyoruz. İstediğimiz şey önce gençlerimizin, çocuklarımızın bu ülkede umutlarını kaybetmemeleri. Emeklileri, yaşlıların, hastaların bizim güvencemiz altında olduklarını bilmeleri. İnsanlarımıza hizmet edeceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim.

Başka seçmenlerimize, sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başlarında görev yapan tüm görevlilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İzmir'in hakkını koruyan herkese çok teşekkür ederim. İçleri rahat olsun emanet bizdedir. Biz bundan sonra İzmir'i yücelterek, değerlerini koruyarak bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan en kısa sürede çıkaratacağız. Halen sandıklarla ilgili görevleri devam eden arkadaşlarımızın görevlerini sürdürmelerini rica ediyorum. Tekrar onlara teşekkür ediyorum. İnşallah alacağımız sonuçlar güzel günlerin başlangıcı olsun. Hepimize hayırlı olsun. İzmir'i kutluyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.