CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJINDA NE DEDİ

CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU 30 AĞUSTOS MESAJINDA NE DEDİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ne dedi

A+A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aslanoğlu yayınladığı mesajda, “30 Ağustosta Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği rota, aydınlık ve güçlü bir Türkiye’nin, yani bizim rotamızdır” sözlerine yer verdi. Aslanoğlu mesajının tamamında şunları dile getirdi;

Büyük Taarruz Meydan Muharebesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamasıdır. O gün; din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Anadolu’nun kahraman evlatları işgalci düşmanı ve işbirlikçilerini vatan topraklarından atmış, bağımsızlığımıza el uzatanlara gereken cevabı vermiştir.

Bağımsızlık, eşit yurttaşlık, adalet ve barış ilkesi çerçevesinde kurulan Cumhuriyetimizi yok etmek, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer güçler geçmişte olduğu gibi bugünde zaman zaman gerçek yüzlerini göstermektedir. Ancak, bunlara karşı 101 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz, edeceğiz.

Askeri alanda kazanılan zaferlerin, siyasi ve ekonomik başarılarla güçlendirilmesi gereğine inanan Yüce Atatürk’ün çizdiği rota, bizler için her zaman aydınlık ve güçlü bir Türkiye’nin yolu olacaktır. Bu yol, esareti hiçbir zaman kabul etmeyen Türk milletinin özgürlük ve barış yoludur. Bu yol, çağdaş uygarlık yoludur.

Tarihin akışını değiştiren destansı 30 Ağustos Zaferi ile bizlere sonsuza kadar yaşanacak bir gururu bahşeden kurtarıcımız ce ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.