CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL'E KENDİ İLÇESİNDEN ANLAMLI ZİYARET

CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL'E KENDİ İLÇESİNDEN ANLAMLI ZİYARET

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı zamanda Buca ilçe üyesi olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i makamında ziyaret etti.

A+A-

 

 

Ziyarette konuşan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, seçim süresince İl Başkanı Deniz Yücel'in daima yanlarında olduğunu söyledi. Akdağ " Sayın il başkanımıza seçim süresince verdiği destek için bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. 31 Mart'ta oldukça zorlu ve yoğun bir seçim süreci yaşadık. Kendi ilçesi olması sebebiyle de Sayın il başkanımız süreci oldukça yakından takip etti ve hep destekçimiz oldu. Sonuçta tüm engellemelere ve asılsız iddialara rağmen, yüzde 49 gibi yüksek bir oy oranıyla Buca'da  seçimleri kazandık. İlçe yönetimimizle birlikte Buca için, belediyemiz ve partimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YÜCEL, YERELDEKİ BAŞARI GENEL İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

CHP Buca ilçe yönetim kurulu ziyaretinin kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kendisinin siyasete atıldığı, geçmişte belediye meclis üyesi olduğu ilçenin Buca olduğunu hatırlatarak, şunları ifade etti.

Buca örgütümüzün değerli ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizi il başkanlığında ağırlamak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Siyasete ilk adım attığım ilçe Buca. İlk kez Bucalıların oylarıyla ve ilçe örgütümüzün desteğiyle büyükşehir belediye meclis üyesi oldum. 2014-2019 Buca Belediye Meclisi CHP grubunun bir özelliği var. 2014 yılındaki Buca CHP Meclis grubundan ben il başkanı olurken, Sayın Akdağ ilçe başkanı, Sayın Erhan Kılıç'ta belediye başkanı oldu. Bu da bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Buca ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde bir çok sıkıntıya ve tasvip edilemeyecek çalışmalara rağmen oldukça başarılı bir sonuç aldık. O dönemde partisi için çalışanı da, kendisi için çalışanları da biliyoruz. 31 Mart'ta ilçe örgütümüzün çabaları ve birlikte yapılan çalışmalarımız sonucu bahar havası yakalandı. Şimdi bu birlikteliğe ve çalışmaya ara vermeden, Buca ve Bucalılar için emek harcamaya devam edeceğiz. Yerelde yakalanılacak başarılar partimizin geneldeki başarısı için çok çok önemli. Bu bilinçle Buca'da da halkımıza büyük hizmetler verileceğinden hiç şüphemiz yok. İlçe örgütümüze ve Sayın ilçe başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, 31 Mart'ta yakaladıkları başarılarının devamını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.