CHP İZMİR MENEMEN'E YÜRÜYECEK. PARSEL PARSEL SATIŞA TEPKİ

CHP İZMİR MENEMEN'E YÜRÜYECEK. PARSEL PARSEL SATIŞA TEPKİ

CHP İzmir Menemen'e yürüyecek. Parsel, parsel satışa tepki

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın belediyeye ait birbirinden değerli arazileri satışa çıkarmasını protesto amacıyla yürüyüş yapacak. Yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp Menemen Belediyesi önünde son bulacak. CHP İzmir İl Başkanlığı konu ile ilgili basın kuruluşlarına da davet gönderdi. Yazılı davette şöyle denildi:

' Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığımız, AKP'li Belediye Başkan Vekili tarafından yönetilen Menemen belediyesinin, ilçede yaptığı ve önü alınamaz arazi satışlarını protesto etmek ve "Dur" demek için, yürüyüş ve basın açıklaması yapacaktır.

 

Yürüyüş, 3 Ekim 2023  Salı günü, Saat 11.30'da Menemen Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak ve yürüyüşün bitiş noktası olan Menemen Belediyesi önünde basın açıklaması yapılacaktır.

 

Düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasını takip etmek isteyen basın mensuplarımız için, CHP İzmir İl Başkanlığı önünden, saat 10.15'te basın aracı kaldırılacaktır. Basın aracını kullanacak basın mensuplarımızın aşağıda verilen iletişim numarasına bilgi vermelerini istirham ederiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.