CHP İZMİR'DE SANDIK KORKUSU. ÖZGÜR ÖZEL 3. DEFA SANDIK ÇAĞRISI YAPTI.

CHP İZMİR'DE SANDIK KORKUSU. ÖZGÜR ÖZEL 3. DEFA SANDIK ÇAĞRISI YAPTI.

CHP İzmir'de sandık korkusu. Özgür Özel 3. defa sandık çağrısı yaptı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçime saatler kala geldiği İzmir'de gazetecilere açıklamalarda bulundu. herkesin firesiz sandığa gidip oy kullanmasını isteyen Özel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay'ın, İzmir’i dünya kenti haline getirecek vizyona sahip olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programına Balçova’dan başladı. Balçova Belediyesi önünde gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Özgür Özel'in programına CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay'ın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, Rahmi Aşkın Türeli, Rıfat Nalbantoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile ilçe belediye başkan adayları katıldı.

“SANDIĞA GİDEREK GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN”

CHP Genel Başkanı Özel, İzmir'e gelmesini “Güzel İzmir'den bütün Türkiye'ye merhaba. Liderler son günlerini memleketlerinde geçirir. Ben de doğduğum, yaşadım memleketim Manisa ve büyüdüğüm memleketim İzmir'de bu süreyi geçirmeye karar verdim” sözleri ile açıkladı. Daha sonra seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan Özgür Özel, herkesin sandığa gidip oy kullanmasını isteyerek, şunları söyledi:

“Ülke, yaşanacak bir ülke olsun isteyenleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine emanet ettiği Cumhuriyet'e sahip çıkmak isteyen gençleri, yarın istisnasız, firesiz sandık başına bekliyoruz. Demokrasi özgürlük demektir. Özgürlüğü isteyen, demokrasiye sahip çıkmalıdır. Demokrasiye sahip çıkmak sandığa gitmekle olur. Tüm gençleri, siyasi görüşleri ne olursa olsun, ülkesini seven ve yarınından endişe duyan herkesi, yarın sandık başına gitmeye ve geleceklerine sahip çıkmaya davet ediyorum.”

“CEMİL TUGAY İZMİR'İ DÜNYA KENTİ HALİNE GETİRECEK VİZYONA SAHİP”

İzmir'in büyük bir değişim ve dönüşümünün, heyecanın en önemli adımını attıkları kent olduğunu ifade eden Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Seçilecek yerden 9 kadın belediye başkan adayımıza yarın oy vereceksiniz. CHP'nin 9 kadın belediye başkanını önce bütün İzmirli kadın seçmenlere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetçi kadınlarına emanet ediyoruz. Sonra da İzmir'in kadınlara, kadın haklarına saygılı centilmen seçmenlerine emanet ediyoruz. 30 belediye başkan adayımızdan 12'si, 40 yaşın altında. İzmir'in gençlerini, her yaştan ruhu genç İzmirliler’e emanet ediyorum. Tüm belediye başkan adaylarımızı Cumhuriyet'in kalesi İzmirliler’e emanet ediyoruz. Takımın kaptanı İzmir'in çok iyi tanıdığı, İzmir'deki en başarılı uygulamalarımızı hayata geçirmiş olan, İzmir'i seven, kentin önümüzdeki 5 yılına projeleri ile bizlerin desteği ile İzmir'i dünya kenti haline getirecek vizyona sahip Cemil Tugay'dır. Cemil Tugay Başkanın kaptanlığında genç, dinamik, İzmir'e yakışır ekibimizi bütün İzmirlilere emanet ediyoruz.” 

ÖZGÜR ÖZEL'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tüm partilerin adaylarına da teşekkür ederek,

“Tüm siyasi partilerin adaylarına, bugüne kadar gösterdikleri demokratik olgunluk için teşekkür ediyorum. Tüm siyasi partilerin adaylarına seçimde başarılar diliyorum. Seçim sonuçları alınana kadar herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Yarın büyük bir zafer kazanacağız. Kazanacağımız seçim kimsenin hezimeti değil. Bizim galibiyetimiz, kimsenin mağlubiyeti değil. Mutlu olacağız, sevineceğiz. Bunu yaparken kimseyi rencide etmeyin. Taşkınlık yapmayın. CHP kazanacak, Türkiye kazanacak. Bu seçimin kaybedeni olmayacak” dedi. 

Açıklamanın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Başkan Tugay, belediye başkan adayları ve milletvekilleri ile birlikte üstü açık otobüsle Balçova’nın cadde ve sokaklarında halkı selamladı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.