CHP İZMİR’DEN YARDIM ULAŞTIRMAK İSTEYEN İZMİRLİLERE ÇAĞRI

CHP İZMİR’DEN YARDIM ULAŞTIRMAK İSTEYEN İZMİRLİLERE ÇAĞRI

CHP İZMİR’DEN YARDIM ULAŞTIRMAK İSTEYEN İZMİRLİLERE ÇAĞRI

A+A-

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma ve can kaybına yol açan depremlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla başlatılan yardım kampanyasına destek vermek ve İzmirli vatandaşların yardımlarının, yardım toplama merkezlerine ulaştırılmasını sağlamak için CHP İzmir il başkanlığı İzmir’in 30 ilçesinde de koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Depremin hemen ardından il başkanlığı bünyesinde oluşturulan koordinasyon masasının, tüm İzmir’de vatandaşların yardımlarının yardım toplanma merkezlerine ulaşması için başlattığı organizasyon kapsamında, İzmir’den deprem bölgesine gönderilmek istenen tüm yardımları vatandaşların CHP ilçe başkanlıklarına ulaştırabilecekleri duyuruldu.

İki gündür ilçe başkanlıklarına getirilen gıda, giysi, soba, battaniye ve hijyen malzemelerinden oluşan yardımların, yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde İzmir büyükşehir belediyesinin oluşturduğu yardım toplanma merkezlerine ulaştırıldığı belirtildi.

İZMİR’İN SON KOLİSİ BÖLGEYE ULAŞINCAYA KADAR TEYAKKUZDAYIZ

Konuya ilişkin açıklama yapan, CHP İzmir il başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Kılıç, böylesine büyük bir felaketin yaralarının ancak dayanışmayla aşılabileceğini ifade ederek “Tıpkı İzmir’deki tüm Oda, STK ve siyasi partilerin olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanlığı olarak teyakkuz halindeyiz. Deprem sabahından itibaren 30 ilçemiz ve depremi yaşayan illerimizdeki il başkanlıklarımız ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İlk etapta Kızılay’ın başlattığı kan kampanyasına üyelerimizin katılımını sağladık ve vatandaşlarımıza da çağrı yaptık. Deprem bölgesindeki ihtiyaç malzemeleri listesini duyurduk ve bu malzemelerin temini için çalışmalara başladık. İzmir büyükşehir belediyemizin olağanüstü bir hızla oluşturduğu yardım organizasyonu ağına entegre olduk. Amaç İzmirlinin yardımlarının ihtiyaç bölgesine hızla ulaştırılmasıdır. Hem yardımların yapılması hem toplanması hem yardım kolilerin paketlenmesi ve hazırlanması hem de aktarma merkezlerine ulaştırılması esnasında il başkanımız, il başkan yardımcılarımız, ilçe başkanlarımız, gençlik ve kadın kollarımız, üyelerimiz ve gönüllülerimiz ile birlikte her aşamada ve ihtiyaç duyulan her alanda çalışıyoruz.  Bir kez daha çağrı yapıyoruz ki, deprem bölgesine yardımlarını iletmek isteyen tüm vatandaşlarımız CHP ilçe başkanlıklarımızla iletişime geçebilir. Biz de vatandaşlarımızdan gelecek son yardımı ulaştırıncaya kadar, büyükşehir belediyemiz öncülüğünde yapılan organizasyona destek vermeye, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.