CHP'Lİ ÇANKIRI'DAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR'E 'BALON' BENZETMESİ

CHP'Lİ ÇANKIRI'DAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR'E 'BALON' BENZETMESİ

CHP'li Çankırı'dan İzmir Büyükşehir'e 'Balon' benzetmesi

A+A-

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ‘balon’ benzetmesinde bulunarak; “İzmir’de içi boş vaatlerle şişirilen bir balon belediyeciliği var. Ama unutmasınlar ki balonların gururu iğnelerle tanışana kadardır. Biz de inşallah tıpkı Malazgirt Zaferi’nde olduğu gibi 31 Mart’ta gönülleri fethettiğimiz kentlere AK Belediyeciliğin kapılarını açacağız” Dedi.

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde konuştu. Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çankırı, İzmir’in siyaseten sahiplenilme serüveninin muhalefet kanadından koltuk sevdasıyla yürütüldüğüne dikkat çekerek, “ İzmirli artık koltuk siyasetiyle boğulmak değil hizmet aşkıyla kucaklanmak istiyor” dedi. Çankırı Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelen muhalefet partilerinin 14 Mayıs sonrasında yaşadığı dalgalanmaların, parti içi hesaplaşmalarının seçmenin Cumhur İttifakına olan güvenini bir kez daha teyit ettiğini söyledi.

 

Çalıştayı hatırlattı “muhalefet nerede?” diye sordu

Yaşanan ekonomik krize ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çankırı, “Ülke olarak ekonomik anlamda dar bir boğazdan geçiyoruz. Küresel çapta yaşanan bu sıkıntıyla vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık bırakmayacağız da. Destek paketleri, yatırım imkanlarıyla esnaf kardeşlerimizin her daim yanında olmaya devam ediyoruz. AK Parti 22 yıllık siyaset arenasında verdiği tüm sözleri yerine getirmiştir.  Çünkü siyaset imkanlar sanatıdır. Biz bunu en güzel 15 Temmuz’da, 6 Şubat’ta devlet – millet el ele vererek gerçekleştirdik. Milli bilinçle devlet hiçbir ayırım gözetmeksizin, üvey evlat muamelesi yapmadan eşitçil yaklaşımla her zorlukta seferber olmuştur olacaktır da. Bugün birileri İzmir’in pastadan hakettiği payı alamadığını vurguluyor. Ne münasebet! Ya hesap yapmayı bilmiyorlar ya da gerçekten bu kentin derdiyle dertlenmeye niyetli değiller. Bu kentin bir derdi var. İzmirlinin artık bu tür safsatalara ayıracak vakti yok. Bakın ekonomiden dem vuranlar bugün kapınızı çalıp ‘esnaf ne durumda? Diye soruyor mu? Kendiniz söylüyorsunuz işte CHP’den kimse gelip de esnafın hali nicedir? diye sormuyor. Biz de sahada kimseyi göremiyoruz. Oysa biz vatandaşla hemhal olmak için canla başla çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde esnafımızın elini biraz daha nasıl güçlendirebiliriz düşüncesiyle bakan ve paydaşlarla bir araya geleceğimiz esnaf çalıştayını düzenleyeceğiz. 230 bin esnafımızın talep ve sorunlarına çözüm arayışından kaçınmıyoruz. Mecliste yüzlerini zor gördüklerimizi sahada görmek sürpriz olurdu herhalde” dedi.

“İzmir’e ‘balon belediyeciliği’ Benzetmesi

AK Partili Çankırı ziyaretinde ayrıca Malazgirt Zaferi’nin 952’inci yıl dönümü üzerinden CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne göndermede bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimini yerel seçimlerde elde edilecek zaferle tahkim etmek istediklerini dile getiren Çankırı şöyle konuştu: “ İzmir’i koltuk sevdaları uğruna siyasi pazarlık haline getirdiler. Topyekûn karşımızda duramadıklarını daha kaç yenilgiyle anlayacaklar. Biz kazanmanın onlar kaybetmenin rekorunu kırdılar. Şimdi birileri kalkmış İzmir’de belediyecilik oyunu oynamak istiyor. Biz buna rol kesmek deriz aslında. Bunların hepsi böyle. Terazide aynı kefede durdular yine de AK Parti’nin altında kaldılar. Hangi pazarlıkları yapıyorlar da İzmir’in üzerine zar atıyorlar? İzmir ne kaledir ne de kekliktir. Temizlenemeyen bir körfez, üstesinden gelinemeyen bir alt yapı sorunu, çileye dönüştürülen trafik. İzmir’de içi boş vaatlerle şişirilen bir balon belediyeciliği vardır. Ama unutmasınlar ki balonların gururu iğnelerle tanışana kadardır. Biz de inşallah tıpkı Malazgirt Zaferi’nde olduğu gibi 31 Mart’ta gönülleri fethettiğimiz kentlerde AK Belediyeciliğin kapılarını açacağız.”

Çankırı ardından Gazi ve Gazikent mahalle muhtarları ile biraraya geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.