Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'deydi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'deydi..

AK PARTİ BÜYÜK İZMİR MİTİNGİ / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı'ndaki İzmir mitinginde konuştu.

A+A-

adsiz-002.jpgCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile İzmir Mitingi (Gündoğdu Meydanı) gerçekleştirildi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Son birkaç gündür doktor tavsiyesiyle programlarıma katılamamıştım. Ankara'dan canlı bağlantı ile katıldığımız programlar oldu. Bugün İstanbul Yeşilköy'de bugün 360 bin kişi ile bir aradaydık. Muhteşem bir katılım vardı, heyecan vardı. Çünkü gençlik kiminle, nerede, nasıl yürüyeceğini biliyor. Ardından da soluğu İzmir'de aldık.

Biz 21 yıldır ülkemizi Dadaloğlu'ndan aldığımız ilhamla yürüyerek bu günlere geldik. Vesayetin tehditlerinden korkmadık. Terör örgütünün saldırılarından ürkmedik. Kardeşlerim, soruyorum: Kandil'in parlamentodaki temsilcileri ile parlamento içinde ve kapalı kapılar ardında acaba Bay Bay Kemal ne görüştü açıklasa ya! Sevgili kardeşlerim İzmir'e böyle birisi yakışıyor mu ya? Öyleyse bu seçim, 14 Mayıs Bay Bay Kemal'i uğurlama seçimi olmalı. Bunu yapmaya hazır mıyız? Öyleyse kalan şu 2 haftada durmak yok, yola devam.

Ben bugün bu muhteşem kalabalığı görünce inanıyorum İzmir kararını vermiş!

Konuşuyor sürekli bir şey söylüyor. Diyor ki "İzmir daha iyisine layık." Öyle demiyor mu? Peki, İzmir'in Büyükşehir Belediyesi sende. Her yağmurda İzmir ne hale geliyor öyle değil mi? Peki İzmir'e AK Parti'nin getirdikleri ortadayken böyle nankörlük olur mu? Biz kaç saatte İzmir'e geliyorduk. 7,5 saatte. Şimdi? 3 saat 15 dakikada. Manisa'da o geçitler neydi? Açtık mı yolları? Rahatlıkla İzmir-Manisa arasını açtık mı? Neden? İzmir'e bu yakışırdı da ondan. Bunları yapan biziz. Yolları açan biziz.

Geldik dedik ki İzmir'e bu havalimanı olmaz. Menderes Havalimanı'nı İzmir'e kim yaptı? Bay Kemal sen neredeydin? İzmir'de stadyumlar noktasında sıkıntılar vardı. Stadyumlar yaptık mı? Gençliği bunlarla hareketlendirdik mi? Yaptık, yapacağız da..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.