DOĞRU PARTİ GENEL BAŞKANI SERDAROĞLU İZMİR'DE KONUŞTU

DOĞRU PARTİ GENEL BAŞKANI SERDAROĞLU İZMİR'DE KONUŞTU

Rifat Serdaroğlu basın toplantısı yaptı

A+A-

 

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, İzmir'de basın mensupları ile bir araya geldi. Serdaroğlu basın toplantısında 10 Kasım ve Gazi Mustafa Kemal'i saygıyla andıklarını belirtti. Serdaroğlu şöyle konuştu:

' Bugün, dünyanın hala itibar ettiği Büyük Devlet Adamı, emperyalist devletlerin ordularına diz çöktüren Büyük Komutan, Tarihteki son Türk Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yılıdır.

82 yıldır yeri doldurulamayan Aziz Atatürk’ü, tüm dünya milletleri gibi Türk Milleti de saygıyla, özlemle, şükranla anmaktadır.

DOĞRU Parti olarak bizler de, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya , onun ilkelerinin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinde yeniden etkin ve geçerli olması için çalışmaya ve onun en büyük eseri olan Laik Cumhuriyeti korumaya ant içmiş vatanseverleriz.
Hedefimize ulaşıncaya kadar bıkmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız.

Aziz Atam, gerek “Nutuk’ta”, gerek “Türk Gençliğine Hitabende” , gerekse tüm Anayasalarımızın “Başlangıç Kısımlarında” bizlere bıraktığın tüm emanetlere, canımız pahasına sahip çıkacağımız, başta Türk Milleti olmak üzere, dünya milletleri tarafından da bilinmelidir.

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarımız;
Bu görev bilinciyle, üç yıl önce Çoban Ateşi Hareketi adıyla başlayan örgütlenme çalışmalarımız, 26 Ağustos 2020 tarihinde “DOĞRU Parti” adıyla kurumsallaşmıştır. DOĞRU Parti, Atatürk’ün emaneti olan Laik Cumhuriyete-Sosyal Hukuk Devletine, Çağdaşlığa, Özgürlüklerimize ve demokratik-parlamenter değerlerimize sahip çıkacaktır.

Bu özel günde, ülkemizi 19 yıldır yöneten AKP adlı “Organize Suç Çetesinin” son hırsızlığını, sizlerin aracılığıyla kamuoyuna duyurmak istiyoruz;

AKP denen tek kişilik parti;
Atatürk’ün vasiyetine aykırı olarak davranmış, 17 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararına dayanarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansman Genel Müdürlüğünün 217586 sayılı yazısı ile, İş Bankasından Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumuna verilmesi gereken tutarın aktarılmasını engellemiştir.

Bu kanunsuz davranışa karşı DOĞRU Parti, Danıştay’a müracaat etmiş ve AKP İktidarına karşı hukuk mücadelesi başlatmıştır. Bu konudaki belgeler, tarafınıza dağıtılacaktır.

AKP, Cumhuriyetin tüm eserlerini, iki üç yıllık gelirleri karşılığında peşkeş çekti.
Türk Milletini gırtlağına kadar borçlandırdı. Yetmedi önümüzdeki 25 yılımızı da ipotek altına aldırdı.
Tüm mal varlığı tek yüzük olan siyasetçiler, dünyanın en zengin siyasetçileri arasına girdiler!

Cumhuriyetimizin değerlerine her gün saldıran AKP, en son olarak Atatürk’ün Vasiyetini çalmaya kalktı! Elbette ki Ata’mızın vasiyetini hukuk yoluyla koruyacağız. Bu konuda ülkemizin en yetkin hukukçularımız görev yapacaklar.

Atamızın vefat gününde, Türk Milletine sözümüz olsun;
Yüksek Yargının bir FETÖ’nun, bir AKP’nin emrine girdiği bu kaos ortamında Danıştay’dan nasıl bir karar çıkacağını bilemiyoruz. Fakat şuna inanmanızı isterim ki, bu hırsızlığı yapan AKP yöneticilerinin Yüce Divanda yargılanacakları ilk dosya “Atatürk’ün Vasiyetini Çalmak” dosyası olacaktır.
10 Kasım 2020

Ne Mutlu Türküm Diyene

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum