EMEKÇİYE 1 LİRA VERMEYEN CEMİL TUGAY KAPIYA 1 MİLYON VERDİ. VİCDANINIZ RAHAT MI?

EMEKÇİYE 1 LİRA VERMEYEN CEMİL TUGAY KAPIYA 1 MİLYON VERDİ. VİCDANINIZ RAHAT MI?

Aylardır maaş alamayan KENT A.Ş işçisine 1 lira vermeyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediyenin girişine 1 milyon lira para verdi

A+A-

Göreve geldiğinden bu yana yanlış ve haksız uygulamalarıyla CHP Genel Merkezi'nin de tepkisine neden olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay şimdi de kapı skandalıyla gündemden düşmeyeceğe benziyor.

Aylardır maaş alamayan KENT A.Ş işçisine maaş vermeyen ve 85 milyon lira borç batağındaki KENT A.Ş'de yaşanılanları örtbas etmekle suçlanan Cemil Tugay işçisine vermediği parayı belediyenin giriş kapısına verdi.

CHP kurmaylarının da şaşkınlıkla izlediği icraatlara imza atan Tugay'ın tadilat için başlattığı milyonlarca liralık kapının daha 5 yıl önce eski başkan Hüseyin Mutlu Akpınar tarafından onarılıp, bakım yapıldığı da ortaya çıktı. Cemil Tugay'ın her fırsatta 'belediyenin parası yok' dediği bir ortamda kapı tadilatı için 1 milyon lirayı nereden bulduğu da merak konusu oldu. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın belediyenin giriş kapısından sonra kendi makam odasını da değiştireceği, bunun içinde ekstradan 1 milyon lira daha harcayacağı iddia edildi Cemil Tugay görüşme konusundaki taleplerimize ise cevap vermedi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.