ESKİ TRAFİK POLİSİ CHP GÜZELBAHÇE ADAYI GÜNAY İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

ESKİ TRAFİK POLİSİ CHP GÜZELBAHÇE ADAYI GÜNAY İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Güzelbahçe Adayı Mustafa Günay İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

A+A-

Geçmiş yıllarda İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde trafik polisi olarak görev yapan ancak daha sonra şansı ve kaderi değişerek Güzelbahçe Belediyesi'nden başkan yardımcılığı görevine getirilen 31 Mart seçimleri içinde CHP tarafından Güzelbahçe Adayı gösterilen Mustafa Günay, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, İGC Genel Sekreteri Mehlike Gökmen, İGC Yönetim Kurulu Üyesi Esat Erçetingöz, 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu ve Gazeteci Nihal Aşkın’ı İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde ziyaret etti.

 

Seçilmesi halinde gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Günay, Güzelbahçe’nin önemli bir okul bölgesi olduğunu, çok sayıda özel okul yatırımının da bulunduğunu dile getirdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin de Güzelbahçe’de temelini atarak yatırımını başlattığını vurguladı. Günay, “Anadolu’dan gelecek olan çocuklarımızın özellikle de kızlarımızın barınmalarını sağlamak için 2 yurt projemiz var. Kız çocuklarımızın güvenle yaşayabilecekleri yurtlar yapmak en büyük görevlerimizden biri. Gelecek 5 yılda Güzelbahçe’nin üniversite kenti olarak anılmasını istiyorum” dedi. 

 

Güzelbahçe’nin en vizyonlu yeri olan sahilde kafelerin olduğu bölgede de çalışmalar yapmak istediklerini belirten Günay, kafeteryaların ve restoranların deniz kenarına sandalye koymasını, branda germesini esnaflarla birlikte el ele önleyeceklerini, deniz kenarlarının tamamen halkın olacağını belirtti.

 

İGC Başkanı Dilek Gappi, İzmir basını ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Gappi, yerel yönetimler ile basın arasındaki iş birliğinin önemli olduğunu vurguladı. Seçim sürecinde Günay’a kolaylıklar dileyen Gappi, nazik ziyaretleri için de teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.