GAZİEMİR'DE BAŞKANDAN EŞİNE ONURSAL KOORDİNATÖR GÖREVİ...İSPATLASINLAR İSTİFA EDERİM

GAZİEMİR'DE BAŞKANDAN EŞİNE ONURSAL KOORDİNATÖR GÖREVİ...İSPATLASINLAR İSTİFA EDERİM

Kartvizitte bastırmış...

A+A-

İzmir'de 31 Mart seçimlerinden bu yana Gaziemir Belediyesi'ni bir 'eş başkan' gibi yönettiği konuşulan CHP'li Başkan Halil Arda'nın eşi Deniz Arda'dan çok konuşulacak bir adım geldi. Deniz Arda, kendisine Google arama motorunda bile örneği çıkmayan bir unvan icat etti. Deniz Arda'nın, Gaziemir Belediyesi ismi ve logosuyla bastırdığı kartvizitte 'Onursal Koordinatör - Dış İlişkiler Ofisi' sıfatını kullandığı görüldü. Eşi Halil Arda'yı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretlerinde bile yalnız bırakmayan Deniz Arda'nın bu kartviziti olay oldu.

TELEFONU AÇMADI

Yeni Asır, kartvizitle ilgili görüşünü almak üzere Deniz Arda'yı aradı. Arda, "Bir kartvizit bastırmışsınız. Göreviniz hayırlı olsun. Bu doğru mudur?" sorumuza "Sizi duyamıyorum, yoldayım, ben sizi daha sonra arayayım" dedi ve telefonu kapattı. Deniz Arda, daha sonraki aramalarımıza ise cevap vermedi.

'İSTİFA EDERİM'DEDİ

Öte yandan iddialarla ilgili Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada eşi Deniz Arda'nın belediyenin hiç bir bölümünde kadrolu olmadığı belirten Halil Arda 'ispatlasınlar istifa ederim'dedi.

KAYNAK: ERHAN GÜLENÇ

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.