GELECEK PARTİSİ'NDEN MİLLETVEKİLİ OSMANAĞAOĞLU'NA SERT TEPKİ

GELECEK PARTİSİ'NDEN MİLLETVEKİLİ OSMANAĞAOĞLU'NA SERT TEPKİ

Dilin Yunus'un dili olsun

A+A-

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Ahmet Davutoğlu için yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Sivaslı açıklamasında bugün MHP'nin Diyarbakır'daki bütün bürolarını kapattığına da dikkat çekti. Sivaslı açıklamasında şöyle dedi:

SİYASİ ÇIKARLAR UĞRUNA ERDEMİ GÖZ ARDI ETMİŞ

Bugün MHP İzmir milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Sayın Devlet Bahçeli'nin ithamlarına verdiği nazik cevapla ilgili ahlaki ölçüleri kaçıran bir açıklamada bulunmuş. İnsanların siyasi ikballeri uğruna siyasetin dilini ne kadar düşürebileceklerine maalesef bir kez daha tanıklık ettik. Sayın Osmanağaoğlu, siyasi çıkarlar uğruna siyasi erdemi bir kez daha göz ardı etmiş. 

MEVLANA'NIN YUNUS'UN DİLİ OLSUN

emiz siyaset arzusu ve siyaset alanının ahlaki yozlaşmadan arındırılması isteği vatandaşlarımız tarafından her geçen gün artarak arzulanmaktadır. Siyasetin kirlendiği ve ideal ile mevcut durum arasındaki makasın açıldığı bir dönem yaşıyoruz. Sayın Osmanağaoğlu'na söyleyecek çok şey olsa da millete karşı olan sorumluluğumuz gereği tek bir şey ifade edeceğim. Köklü bir ideolojinin mensubu ve mecliste halkı temsil eden bir milletvekili olarak bu milletin diliyle konuşun. Diliniz Mevlana'nın, Yunus'un dili olsun. '1980 öncesi dönem gibi milleti bir birine düşman edecek söylemlerden uzak durun. Öfke dilini tabana yerleştirelim, bu kamplaşmayla da oylarımızı koruyalım politikanızı artık terk edin.

Siyasetçiler gelecek seçimi, devlet adamları gelecek nesilleri düşünür. Bu vatanı sevin. Vatanseverlik ülkenin bana oy atan yüzde ellisini seviyorum, bana oy atmayan yüzde ellisi düşmanımdır mantığı değildir. Bu ülkeye bir sonraki seçimleri kazanmak için öfke ve fitne dilini yerleştirmeyin.

Not: Sayın Ahmet Davutoğlu'nu Serok Ahmet diyerek eleştiren MHP, bugün Diyarbakır İl Başkanlığı'nı feshederek kapattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.