HALKIN PARASI NEREYE Mİ HARCANIYOR..30 BİN LİRALIK AYI..İZMİR'DE BİR PARKTA..

HALKIN PARASI NEREYE Mİ HARCANIYOR..30 BİN LİRALIK AYI..İZMİR'DE BİR PARKTA..

30 Bin TL'lik Ayısı!

A+A-

Menderes Belediyesi’de bir üst düzey görevliden edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz dönemde Menderes’in Görece Beldesi’nde çocukların oyun alanına Mendereslilerin 30 Bin TL’si harcanarak, beton ayı heykeli yaptırıldı.

Parkın ortasında duran ayı heykelini ve kaç paraya yapıldığını duyan Menderesliler ise isyan etti. Geçtiğimiz yerel seçimlerde, siyasi parti olarak el değiştiren ilçelerden birisi de Menderes olmuştu. AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  yeniden girdiği seçimlerde CHP’nin adayı Mustafa Kayalar’a karşı seçimi kaybetmişti. Siyasi yönetim olarak el değiştiren belediyede, geçtiğimiz dönemde yapılan ise usulsüz ve gereksiz harcamalar gündeme tek tek gelmeye başladı.

Bu gereksiz harcamalardan birisi de Menderes’in Görece Beldesi’nde çıktı. Görecede bir parkın, çocuk oyun alanı ortasında yapılan beyaz ayı heykeli Menderes’in ve Mendereslilerin gündemine oturdu. Belediyede görevli olan üst düzey bir yetkili, yaptıkları araştırmada bu beyaz ayı heykelinin 30 Bin TL karşılığında yapıldığını tespit ettiklerini söyledi.

Beyaz ayı heykeli için belediyenin kasasından,  Mendereslilerin 30 Bin TL’sinin verilmesini duyan vatandaşlar ise isyan  etti. Çocuk parkında gereksiz şekilde duran ve hiçbir anlamı olmayan beyaz ayı heykeline bu kadar para verilmesini doğru bulmayan vatandaşlar,  “Vergilerimizi belediyeye insana, yani bize, yani Menderes’e yatırım yapılsın diye veriyoruz. Bu beyaz ayı heykelinin Menderes’e, Görece ’ye ve çocuklara ne gibi bir kazanımı olabilir ki? Mendereslilerin parasını çar, çur etmekten başka bir şey değil” diye tepkilerini gösterdiler.

Eski belediye başkanı Bülent Soylu döneminde, belediyeye 30 Bin TL fatura edilerek yaptırılan, çocuk parkındaki beyaz ayı heykeli ise şimdilerde parkın ortasında kaderine terk edilmiş, ibretlik bir harcama görüntüsü olarak tutuluyor.

Kaynak: Medya Ege...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.