HAMZA DAĞ KEMERALTI ESNAFINA SÖZ VERDİ. CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

HAMZA DAĞ KEMERALTI ESNAFINA SÖZ VERDİ. CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Hamza Dağ, Kemeraltı esnafına söz verdi. Canla başla çalışacağız...

A+A-

Hamza Dağ, aralıksız şekilde sürdürdüğü seçim çalışmasına tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret ederek devam etti. Hamza Dağ’a, Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Said Başdaş eşlik etti. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Hamza Dağ, esnafın tek tek elini sıkarak, taleplerini dinledi. Çarşıda gezen aile ve çocukları da unutmayan Dağ, çocuklara oyuncaklar hediye edip, ailelerle hatıra fotoğrafları çektirdi. 

VATANDAŞ HİZMETSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ 

Hamza Dağ, seçim çalışması boyunca duyduğu yol şikayetini, burada da duydu. Vatandaşlar özellikle caddelerin bozukluğu nedeniyle Hamza Dağ’a dert yanarak, göreve gelmesinin ardından hizmet istediğini belirtti. Tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafı da çarşının yollarından dert yandı. Hamza Dağ ise tüm taleplere cevap vererek, göreve geldiği andan itibaren çok çalışacağının sözünü verdi. 

Hamza Dağ’ın ziyareti sırasında bir vatandaş şikayetlerini şu sözlerle anlattı: 

“Yol çok istiyoruz. Güzel bir yolumuz olsun istiyoruz. Nerde yol var ki? Her yere yol istiyoruz. Otobüs konusu, kızım 9 Eylül’de okuyor sabahları okula gidemiyor. Sorun fazla, birde koku problemimiz var özellikle de yazın. Artık rüyalarımıza giriyor.” 

Hamza Dağ ise bu şikayete, “İşimiz çok kardeşim, hepsiyle uğraşacağız. Canla, başla çalışacağız.” cevabını verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.