HAMZA DAĞ'DAN ETKİTV'YE: 'İZMİR VE İZMİRLİLER İÇİN BÜYÜK PROJELERİM VAR. ŞUBAT AYINDA AÇIKLAYACAĞIM'

HAMZA DAĞ'DAN ETKİTV'YE: 'İZMİR VE İZMİRLİLER İÇİN BÜYÜK PROJELERİM VAR. ŞUBAT AYINDA AÇIKLAYACAĞIM'

Hamza Dağ'dan ETKİ TV'ye: İzmir ve İzmirliler için büyük projelerim var. Şubat'ta açıklayacağım'

A+A-

 

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ETKİ TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Adaylığı açıklandıktan sonra hemen sahaya inen Hamza Dağ, bugün Karşıyaka'da vatandaşlar ve esnafla buluştu. Dağ, Karşıyaka'da güne, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaretle başladı.

MHP'Yİ ZİYARET ETTİ

Dağ daha sonra Muharip Gaziler Derneği başkanı ve üyeleri ile biraraya geldi. Hamza Dağ Karşıyaka Çarşısı içerisinde bulunan MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Hamza Dağ'ın sonraki durağı ise Karşıyaka Çarşısı oldu.Dağ beraberindekilerle birlikte Karşıyaka Çarşısı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Dağ kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen Karşıyakalıları kırmayıp onlarla teker teker fotoğraf çektirdi. 

İZMİR VE İZMİRLİLER İÇİN BÜYÜK PROJELERİM VAR

Hamza Dağ, Karşıyaka ziyaretinde ETKİ TV'nin sorularını yanıtladı. Dağ, ETKİ TV'nin 'Sizde Sayın Binali Yıldırım'ın geçmişte açıkladığı gibi büyük projeler açıklayacak mısınız? Bunun hazırlığı yapıldı mı?' sorusuna, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'Evet Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın hazırladığı gibi İzmirliler için İzmir için büyük projelerim olacak. Bu projelerin hepsi İzmiri yaşanılır bir kent haline getirmekle bağlantılı. İzmir'in çok acil halledilmesi gereken ve ne yazık ki, kangren haline gelmiş sorunları var. Bu sorunların ne olduğunu artık bütün İzmirliler biliyor ve çözüm bekliyor. Açıklayacağım projelerin tamamı hayata geçirilecek. İzmir ve İzmirli için projelerimi Şubat ayında sizlerin de katılacağı geniş bir lansmanla açıklayacağım' dedi.

İZMİRLİLERİN İLGİSİ YOĞUN

Hamza Dağ, İzmir AK Parti belediyeciliğine hazır mı? Ziyaretleriniz de İzmirlilerle konuştuğunuzda bunu hissediyor musunuz sorusuna ise ' Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimize yeni başladık. Ziyaretlerimizde İzmirlinin aşırı ilgisi ile karşılaşıyorum. Bize İzmir'in ve kendi problemlerini anlatıyorlar. Bizde onlara AK Parti belediyeciliği ile bu sorunları nasıl ortadan kaldıracağımızı detayları ile anlatıyoruz' dedi. 

Hamza Dağ daha sonra seçim çalışmalarına Çiğli'de devam etti. Dağ sırasıyla Kasaplar Meydanı Lokma Hayrı ve Esnaf Ziyareti, Çiğli Özel Nursel Bakım ve Huzurevi Ziyareti ve  Evka-5 Pazaryeri ve Esnaf Ziyaretini gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.