HAMZA DAĞ'DAN İZMİR PROJELERİ TOPLANTISI

HAMZA DAĞ'DAN İZMİR PROJELERİ TOPLANTISI

HAMZA DAĞ'DAN İZMİR PROJELERİ TOPLANTISI

A+A-

Seçimlere saatler kala siyasi partilerin seçim stratejileri de açıklanmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Dağ, AK Parti'nin İzmir için çok önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlandığını, projelerin tüm detayları ile hayata geçirileceğini belirtti. Hamza Dağ halihazırda İzmir için 16 projenin hayata geçirileceğini ama kent için hizmetlerin aralıksız süreceğinin altını çizdi. Dağ hazırlanacak ve hayata geçecek olan projelerden bazılarını şöyle sıraladı.

 

- 2025 yılında hayata geçirilecek İzmir-Ankara yüksek hızlı tren 13 milyon 300 bin yolcu, 90 milyon yük kapasitesine sahip olacak. Hızlı tren sayesinde 13-14 saat süren seyahat 35 saate inecek

- Kemalpaşa Lojistik Merkezi ve demiryolu bağlantı hatları projesi alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Tır gümrüğü 2023'te hazır hale gelecek.

-  Çandarlı Limanı hazır hale getirilecek. Çandarlı Limanı ve Temiz Enerji Endüstrisi projesi yapıldığında limandan 5 milyar dolara kadar ihracat olacak. 

- Karşıyaka'ya stadı önemsiyoruz. Aynı Göztepe ve Altay'a yapılan stadın yapımı bize nasip olacak

- Alsancak Limanını yeniden projelendirilecek. Projenin olumlu olumsuz yönleri ele alınacak.

- İzmir Çeşme Turizm Projesi mahkeme kararı üzerine projelendirmeler revize edilecek.

- Şehir hastanesinin bir ay sonra hasta kabulüne başlayacak. İzmir 2 bin 60 yataklı hastaneye sahip olacak.

- İZBAN Bergama ve Kınık'a kadar gidecek. 

- Doğalgazı her eve ulaştıracağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.