HERŞEYİ BİTİRDİK...İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DE TARKAN SEFERBERLİĞİ

HERŞEYİ BİTİRDİK...İZMİR BÜYÜKŞEHİR'DE TARKAN SEFERBERLİĞİ

Basına Tarkan dizaynı

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül'de İzmir'in Kurtuluş Günü etkinliklerinde sahne alacak Tarkan için adeta seferber oldu. Tarkan'ın konser vereceği alan şimdiden hazırlanmaya başlanırken şarkıcıyı izlemek isteyen basın mensuplarına da akreditasyon getirildi. Konseri izleyecek gazetecilerin kimliklerinin İzmir Büyükşehir Belediyesine bildirilmesi istendi. Yazılı bilgide, büyük harflerle şöyle denildi:

' 9 EYLÜL 2022 CUMA GÜNÜ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA İZMİR’İN 100’ÜNCÜ KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENECEK ÖZEL GÖSTERİ VE TARKAN KONSERİNİ TAKİP EDECEK BASIN MENSUPLARI İÇİN AKREDİTASYON UYGULAMASI YAPILACAKTIR.

 

ALANDA HER İKİ ETKİNLİK İÇİN AYRILAN BASIN PLATFORMUNA SADECE KAYIT YAPTIRAN BASIN MENSUPLARI GÜVENLİK KONTROLÜNÜN ARDINDAN GİREBİLECEKTİR. 

 

ÖZEL GÖSTERİ VE KONSERİ GÖREVLİ OLARAK İZLEYECEK BASIN PERSONELİNİN EN GEÇ 8 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 12.00’YE KADAR İSİMLERİNİ (0232) 2931428 NUMARALI TELEFONA VEYA basinmudurlugu@izmir.bel.tr ADRESİNE BİLDİRMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.


NOT: PLATFORM SEYİR VE GÖRÜNTÜLEME AMAÇLI TASARLANDIĞINDAN OTURMA DÜZENİ OLMAYACAKTIR 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.