İLKOKUL ÖĞRENCİSİ ÖĞRETMENİ TARAFINDAN DÖVÜLDÜĞÜNÜ RESİMLE ANLATTI

İLKOKUL ÖĞRENCİSİ ÖĞRETMENİ TARAFINDAN DÖVÜLDÜĞÜNÜ RESİMLE ANLATTI

İlkokul öğrencisi öğretmeni tarafından nasıl dövüldüğünü resimle anlattı

A+A-

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Sakarya ilkokulunda okuyan 6 yaşındaki öğrenci 6 Ekim 2023 tarihinde yaşadığı şiddeti çizdiği resimler ortaya çıkarttı. Çocuğun annesi Seher Özçıtak Sütlaç yaşanan olayın ardından cihangir.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Detaylar işte sizlerle

 

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Sakarya ilkokulunda öğrenim gören 6 yaşındaki ilkokul öğrencisini okul müdürü yardımcısı bir buçuk metre yüksekliğe kaldırarak yere fırlatılması ve darp edilmesiyle ilgili ortaya atılan iddialar sosyal medya üzerinde geniş yankı oluştururken, çocuğun annesi Seher Özçıtak Sütlaç yaşanan olayın ardından imza kampanyası başlatarak olayın hukuki süreç içinde olduğunu ve şüpheli şahsın görevden alınmasını talep etti.

Olayda adı geçen şahıs açığa alındı!

İlk okul öğrencinin, 6 Ekim 2023 tarihinde yaşadığı şiddeti çizdiği resimler ortaya çıkarıldığı olay sonrasında darp edilen çocuğun annesi Seher Özçıtak Sütlaç yaşanan olayın ardından cihangir.org üzerinden bir imza kampanyası başlatması ile ilgili Ticaret Bakanı Ömer Polat açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı; Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı ve Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiğini dile getiren, Ticaret Bakanı Ömer Polat, olayda adı geçen okul müdür yardımcısının açığa alındığını belirtti.

6 yaşındaki ilkokul çocuğunun annesi ise oğlunun bedenen ve ruhen verilmiş olan hasar sonrasında, yaşadıkları süreç anne ve baba olarak tarif edemediklerini dile getirerek, hayatlarının en kara günü olduğunu belirtti. Yaşanan bu olayın ağırlığından dolayı dert yanan anne kampanyaya destek verilmesi gerektiğini, çocuklarının güvenliği adına okul müdür yardımcısının görevden alınmasını talep etti.

Yaşanan olay sonrasında toplanan imzalar ile birlikte darp suçundan dolayı adı geçen şahsın açığa alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.