İNŞAAT MÜHENDİSLERİ İZMİR DEPREMİNİ KONUŞACAK

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ İZMİR DEPREMİNİ KONUŞACAK

İnşaat Mühendisleri İzmir depremini konuşacak.

A+A-

2020 İzmir Depremi ve 6 Şubat 2023 Depremleri sonrasında, mevcut binaların güçlendirilmesinin önemi yeniden öne çıkmış ve yeni konut üretim maliyetlerindeki artışın da etkisiyle, güçlendirme konusu Türkiye`nin gündemine yoğun bir şekilde gelmiştir.

İMO İzmir Şubesi İzmir depremini düzenleyecekleri sempozymla tekrar gündeme taşıyacak. Odadan yapılan sempozyumla ilgili yazılı davette şöyle denildi:

ÇOK SAYIDA UZMAN KATILACAK

İnşaat Mühendisleri Odası adına İMO İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Yapılarda Güçlendirme Sempozyumu", İnşaat Mühendisliği mesleğinin birçok uzmanlık alanını içeren güçlendirme konusunu bilimsel, teknik, ekonomik ve toplumsal açılardan tartışmak amacıyla, alanlarında uzman akademisyenler, inşaat mühendisleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

İzmir Depremi`nin üçüncü yıl dönümünde düzenlenecek olan bu sempozyumda toplamda 25 sunumun yapıldığı 8 oturum yer alacak. Sempozyuma üniversitelerden, kamu kurumlarından ve özel sektörden temsilcilerin yoğun bir katılımı beklenmektedir.

Bilgilerinize sunar, katılımınızı bekleriz.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.