İZMİR EGE MEDYA PLATFORMU'NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

İZMİR EGE MEDYA PLATFORMU'NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

İzmir Ege Medya Platformundan İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

A+A-

Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş’un İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne atanması ve görevine başlaması sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzmir Ege Medya Platformu üyesi gazeteci yazarlar sağlık sektörüne ilişkin görüşlerini paylaştılar.

     
İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Emre Erkuş’a ziyarette bulunan İzmir Ege Medya Platformu üyesi gazeteci yazarlar hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette İzmir’e dair görüşlerini paylaşan İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, “Halkımızın rahat hizmet alması için her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde sağlık sektörü çok zor bir görev üstlendi. Türkiye olarak biz bu işi gelişmiş ülkelerden çok daha başarılı bir şekilde yürüttük. Doktorlarımız sağlık çalışanlarımız hepsi çok iyi bir sınav verdi” diye konuştu. 


İzmir Ege Medya Platformu olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Emre Erkuş, Ege bölgesinde ki tüm gazetecileri bünyesinde toplayan bir oluşum olması sevindirici bir gelişmedir. Her alanda bu tür birliktelik ruhuna ihtiyacımız var. Sağlık sektörü olarak Medya ile her zaman iç içe olduk. Bundan sonra da İzmir’de çok yakın işbirliği içinde olacağımıza inanıyorum. Bir art niyet olmadığı sürece medya bizim görmediklerimizi varsa eksikliklerimizi dile getirdiğinde biz bundan ancak memnuniyet duyarız. Gerekeni yapacağımızdan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Sizlerle her konuda işbirliğine hazırız” açıklamasında bulundu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.