İZMİR İŞ DÜNYASI ALTAY VE ALTINORDU'YU KUTLADI

İZMİR İŞ DÜNYASI ALTAY VE ALTINORDU'YU KUTLADI

Altay Altınordu İzmir Finali’ne iş dünyası kutlaması

A+A-

TFF 1. Ligi Finali’nin adının ‘İzmir’ olduğunu söyleyen İzmir iş dünyası temsilcileri, hem Altay’ı hem de Altınordu’yu kutladı. Her iki kulübün de üstün başarı gösterdiğini ifade eden İzmir iş dünyası temsilcileri, “Göztepe’den sonra İzmir ikinci bir takımla Süper Lig’de temsil edilecek, kazanan İzmir olacak” dedi.

           

 ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı:

Mutlu ve gururluyuz

 

TFF 1. Ligi Play-Off finalini iki İzmir takımının oynayacak olmasından dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Göztepe’den sonra Süper Lig’e bir başka İzmir takımının daha geleceği anlamına gelen bu finalin İzmir’e hayırlı olmasını diliyor, kim kazanırsa kazansın, asıl kazananın İzmir olacağına inanıyorum. Hem Altay’a hem de Altınordu’ya başarılarından dolayı teşekkür ediyor, finalde kazanan takıma Süper Lig’de de başarılar diliyorum. Kent ekonomisi için önemli olan Süper Lig’de temsiliyetin artmasını, önümüzdeki yıllarda daha fazla İzmir takımı Süper Lig’de görmesini diliyoruz.

 

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı:

İzmir kazanacak

 

TFF 1. Ligi Play-Off finalinin adının İzmir olmasından dolayı öncelikle finalistlerimiz Altay ve Altınordu futbol takımlarını kutluyorum. Bir kentin ekonomisine büyük katkısı olan Süper Lig’e Göztepe’den sonra başka bir İzmir takımının daha dahil olacak olmasından dolayı mutluyuz. Finalde kazananın İzmir olacağından hareketle, kaybedenin takımımızdın seneye Play Off oynamadan direk Süper Lig’e yükselmesini diliyorum. İzmir iş dünyası olarak bu başarıya giden yolda hem Süper Lig hem de alt liglerde mücadele eden diğer kulüplerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

 

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt:

İzmir’in yaptığı atılımın futbola yansıması

 

TFF 1. Lig Play Off finalinin adının Altay-Altınordu olması tüm İzmir’i mutlu etti. Göztepe’den sonra bir İzmir takımının daha Süper Lig’e çıkacağı anlamına gelen bu finalin bir bayram havasında geçmesini bekliyor ve diliyorum. Kazananın İzmir olacağı bu müsabakanın centilmence geçmesi, kaybeden kulübün seneye bu sefer doğrudan Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum. Son yıllarda İzmir’in bir çok alanda yaptığı atılımın futbolda da bir yansıması olduğunu düşünüyorum. Alt liglerde mücadele eden diğer takımlarımızın da Süper Lig’e çıkmasını diliyor, İzmir iş dünyası olarak kulüplerimizin ve camialarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha dile getirmek isterim.

 

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş:

 Canı gönülden kutluyorum

 

TFF 1. Ligi Play Off finalinin adının İzmir olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu başarıyı gösteren Altay ve Altınordu’yu cani gönülden kutluyorum. Kazanan Süper Lig’e çıkarken, kaybedenin seneye ilk ikiye girerek Süper Lig’e gelmesini umuyor ve diliyorum. İzmir son dönemde bir çok alanda atılım yapan, bu anlamda özellikle beyaz yakalıların ilgi gösterdiği bir kent olarak sporda da bir atılım içine girmesi, kentin sosyal ve sportif anlamda da Türkiye’de söz sahibi olması son derece önemli. Altay Altınordu finali İzmir rüzgarı estirecektir, Göztepe’den sonra bize Süper Lig mutluluğu yaşatan iki kulübe, yönetici, futbolcu ve taraftarlarına teşekkür ediyorum.

 

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul:

İzmir için önemli bir adım

 

Süper Lig’de yıllarca bir takım ile temsil edilememe durumunu ortadan kaldıran Göztepe’den sonra bir İzmir takımımızın daha Süper Lig’e geliyor olması anlamına gelen Altay Altınordu Play Off finalinden dolayı son derece mutluyuz. Kent ekonomisine önemli bir katkı sunan Süper Lig’de iki takımla mücadele edecek olmamız, İzmir için önemli bir adımdır. Kazananın İzmir olacağı bu müsabakanın kaybedeni olacak takımın önümüzdeki sene aynı azimle mücadele edeceğine ve onun da önümüzdeki sene Süper Lig’e bu sefer Play Off oynamadan geleceğine inanıyor ve diliyorum. Bu zorlu pandemi döneminde bu başarıyı gösteren iki İzmir takımı Altay ve Altınordu’yu kutluyorum.

 

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun:

İzmir ekonomisine önemli bir etki olacak

 

TFF 1. Ligi Play Off finaline çıkarak İzmir’e bir Süper Lig takımı daha kazandıran Altay ve Altınordu’yu bu başarılarından dolayı kutluyorum. Kazananın İzmir olacağı bu finalde her iki camiaya da başarılar diliyorum. Kaybedenin seneye Süper Lig’e ilk 2 içine girerek çıkmak için daha çok çalışacağını ve bu yolda İzmir’in tüm desteğini arkasında hissedeceğini biliyorum. Süper Lig, bir kentin ekonomisinde önemli bir etki yaratır. Göztepe’den sonra bunu iki takımla deneyimleyecek olan İzmir, seneye bir takımı daha Süper Lig’e gönderecektir. Altay ve Altınordu camiasına bu başarıdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.  

 

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Beydemir Kaynak:

 Başarıya imza attılar

 

TFF 1. Lig Play Off mücadelelerinde Samsunspor’u eleyen Altınordu’yu ve İstanbulspor’u eleyen Altay’ı kutlarım. Altay ve Altınordu finalini İzmir’e armağan eden ve Süper Lig’e Göztepe’den sonra bir İzmir takımının daha çıkmasını garantileyen Altay ve Altınordu son derece önemli bir başarıya imza attı. Kent ekonomisine önemli bir katkı sunan Süper Lig’de iki takımlı İzmir her anlamda daha da güçlenecek ve ön plana çıkmayı sürdürecektir. İzmir’e bu imkanı armağan eden Altay ve Altınordu takımlarını kutluyor, her iki güzide kulübümüze de başarılar diliyorum.

 

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç:

 Başarılar diliyorum

 

TFF 1. Ligi Play Off mücadelelerinde rakiplerini yenerek finalin adını İzmir koyan Altay ve Altınordu futbol takımlarına başarılar diliyor, teknik heyet, yönetim ve camialarını kutluyorum. Göztepe’den sonra Süper Lig’e bir İzmir takımının daha çıkmasını garantileyen iki İzmir takımımıza bu başarılarından dolayı İzmir olarak teşekkür ediyoruz. Kaybedenin olmayacağı bu Altay Altınordu finalinde Süper Lig’e çıkacak takımımıza başarılar diliyor, seneye tekrar TFF 1. Ligi’nde mücadele edecek takımımızın önümüzdeki yıl doğrudan Süper Lig’e çıkmasını umuyor ve diliyorum.

 

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin:

 Kazanan İzmir olacak

 

TFF 1. Ligi Play Off finalinin adının Altay Altınordu olması İzmir için büyük bir gurur kaynağı oldu. Süper Lig’e Göztepe’den sonra bir başka İzmir takımının çıkacağı anlamına gelen bu finalin adı İzmir olmuştur. Bize bu gururu yaşatan her iki kulübümüzü kutluyor, bu başarıda emekleri nedeniyle her iki kulübün futbolcu, teknik kadro ve taraftarlarına teşekkür ediyorum. Kazananın İzmir olacağı finalin tam bir İzmir havasında geçeceğine inanıyor, her iki kulübümüze başarılar diliyorum. İyi olan kazansın, kazanan İzmir olsun.

 

İKKB Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter:

Futbol kulüplerimizi kutluyorum

Bir kentin ekonomisine önemli bir katkı sunan Süper Lig, Göztepe’den sonra bir İzmir takımını daha ağırlamaya hazırlanıyor. TFF 1. Ligi Play Off mücadelelerinde rakiplerini eleyerek finalin adını İzmir koyan Altay ve Altınordu’yu bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ancak bir takımın Süper Lig’e çıkacak olmasından dolayı bunu başaramayacak olan kulübümüzün önümüzdeki sene doğrudan Süper Lig’e çıkacak şekilde mücadelesini sürdüreceğine inancım tam. Finalde her iki kulübümüze de başarılar diliyorum, kazanan İzmir olsun. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.