İZMİR İTALYAN TİCARET VE SANAYİ ODASI YENİ YILA 'MERHABA' DEDİ

İZMİR İTALYAN TİCARET VE SANAYİ ODASI YENİ YILA 'MERHABA' DEDİ

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası yeni yıla 'merhaba' dedi.

A+A-

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası, yeni yıl coşkusunu İzmir'deki İtalya Konsolosu Daniele Bianchi'nin onuruna düzenlenen bir kokteylle karşıladı.

 

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pietro Alba'nın ev sahipliğinde Küçük Kulüp Alliance Restoran’da düzenlenen etkinlikte, 2023 yılı boyunca elde edilen başarıları kutlamak ve aynı zamanda İzmir İtalya Konsolosu'nun yeni görevine hoş geldin demek amacıyla 110 iş insanı bir araya geldi. Gecenin açılışında konuşan Başkan Pietro Alba, üyelerin özverili çalışmalarının Odanın başarısına katkı sağladığını vurgulayarak, 2024'ün önemli bir yıl olacağını ve Oda'nın kuruluşunun 30. yılını büyük etkinliklerle kutlayacaklarını belirtti.

 

İzmir İtalya Konsolosu Daniele Bianchi de yaptığı konuşmada davet için teşekkür ederek, yoğun katılım sebebiyle İzmir'in sıcaklığını hissettiğini ifade etti. Bianchi,  2024 yılının, restorasyonu yeni tamamlanan İtalya Evi – Casa Italia'da İtalyan kurumlarının bir araya gelerek çalışacakları önemli bir yıl olacağını vurguladı.

 

Etkinlikte Oda üyeleri ve İtalya ile iş yapan birçok iş insanı bir araya geldi ve güzel bir akşam geçirdi. Gecenin sponsorları ise Bozzetto Kimya, Exit Global Logistics, Sarıibrahimoğlu Hukuk Bürosu, Simurg Gümrük Müşavirliği oldu.

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.