İzmir Narlıdere'deki Folkart sitesinde büyük yangın!

İzmir Narlıdere'deki Folkart sitesinde büyük yangın!

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki bir sitede çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

A+A-

İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde kurulu son derece lüks sitesi olan Folkart'ta gece henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına ilk müdahaleyi ise Narlıdere İtfaiyesi yaptı.

Ancak yangın sitenin tamamını sarınca İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri de olay yerine geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

NTV yayınına telefonla katılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yangın nedeniyle can kaybı yaşanmadığını söyledi. Engin, "Şu ana kadar çok şükür can kaybı bilgisi yok" dedi.

 

Olay yerine gelen İzmir Valisi Selim Köşger, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, yangının başladığı sırada tüm binada oturanların tahliye edildiğini bildirdi. Köşger, "Bir blok aşağı yukarı tamamen yanmak üzere. Diğer bloklara sirayet etmesini engellemeye çalışıyoruz. Sevindirici olan şu; site yöneticisi yangın başladıktan sonra tüm site sakinlerini tahliye etmiş. İçeride canlı olmadığına dair bir bilgi var elimizde" diye konuştu. Yangının kesin çıkış nedeninin henüz belli olmadığını söyleyen Köşger, "Bir anda parlayan bir yangından bahsediliyor. Bir patlama ve arkasından yangından bahsediliyor. İlerleyen zamanda yapılan tetkiklerle anlaşılacaktır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.