İZMİR'DE KORSAN SERVİSLERLE MÜCADELE BAŞLATILDI

İZMİR'DE KORSAN SERVİSLERLE MÜCADELE BAŞLATILDI

Korsan servislere savaş açtı

A+A-

Göreve geldiği günden buyana başarılı çalışmalara imza atan İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Korsan servisçilere karşı etkin bir mücadele başlattı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma ekipleriyle  ‘‘Korsan Servisler İle Mücadele’’ kapsamında yapmış olduğu ortak denetimlere yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılan Başkan Erdem Mert, korsan servis taşımacılığına geçit vermeyeceklerini söyledi.


Başta Okula giden çocuklar olmak üzere kendilerinden hizmet alan insanların daha güvenli ellere emanet edilmesi, sağlıklı şekilde ulaşımlarının sağlanması, uygun ve güvenli servis araçları ile taşınması adına denetimleri arttırdıkları dile getiren Erdem Mert” “Vatandaşlarımızın güvenli bir yolculuk yapması amacıyla, il genelinde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda yapılan denetimlerde, haksız rekabetin önlenmesi amacıyla yetki belgesiz, korsan taşımacılık yapılan araçlar trafikten men edildi” dedi. Sahte plaka ve mükerrer plaka yönünden de araçların denetlendiğini belirten Mert, denetimlerin devam devam edeceğini söyledi.


Servis araçlarının kurallara uygunluk bakımından denetlendiğini söyleyen Başkan Mert kurallara uymayan araçlara otopark cezası, para cezası gerektiğinde trafikten men cezası uygulanabildiğini ifade etti. Periyodik denetimlerin yanı sıra şikâyetlerin de değerlendirildiğini belirten Mert servis araçları ile ilgili şikâyetlerin 0530 7623601 nolu telefon hattına bildirilebileceğini söyledi. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sürekli saha da olduklarının da altını çizen Başkan Mert” Korsan Araçların Üzerine Korkmadan, Yılmadan Gideceğiz dedik. Esnafımıza Vermiş Olduğumuz Sözleri Tutmanın Haklı gururunu yaşıyoruz...


Korsan Araçlara Yönelik Denetimlerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor.


Denetimlerde Bizlerle Birlikte Bulunan, İzmir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Şahne, Trafik Denetleme Şube Müdürümüz Şamil Özgülü Jandarma Trafik Ekiplerimize emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.