İZSU 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İCRA GÖNDERDİ...AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ GELDİ...

İZSU 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İCRA GÖNDERDİ...AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ GELDİ...

BORÇ ÖLEN BABASININ

A+A-

İZSU babası vefat eden 4 yaşındaki bir çocuğa icra gönderince sosyal medyada tepki aldı. Sosyal medyanın dışında Ak Parti İzmir İl Teşkilatı da yaşanılanlara sert tepki verdi. Ak Parti içerisinen İZSU ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne eleştiriler oldu.

İZMİR'İN EVLATLARINA ÖDETEMEZSİNİZ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, babası vefat eden 4 yaşındaki bir çocuğa, icra takibi göndermesi üzerine, AK Parti kanadından ard arda tepkiler geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ''Kayıp kaçaktan dolayı yılda 660 milyon TL'yi havaya kaptıran İZSU'nun, 2017 doğumlu bir çocuğa, vefat eden babasının borcu sebebiyle icra takibi başlattığını üzülerek öğrendik. Yaptığınız hataların bedelini İzmir'in evlatlarına ödetemezsiniz!'' dedi.

BU NASIL BİR DERMAN BELEDİYECİLİĞİDİR

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ise, ''CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 4 yaşındaki bir çocuğa icra takibi başlatması zulümdür ve kabul edilemez. İzmir BB'nin bunu bile yapacağı aklımıza gelmezdi ve 'sonunda bunu da yaptılar' dedirtti. Kardeşimizin sonuna kadar yanındayız.'' dedi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili de, ''Açıklamaya fazlasıyla muhtaç bir vahamet var karşımızda! CHP'li Büyükşehir Belediyesi, babası vefat etmiş 4 yaşındaki bir çocuğu su borcu için icraya vermiş! Bu nasıl bir su politikası, nasıl bir sistem zafiyeti, nasıl bir derman belediyeciliktir?!'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.