KANLI MI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ SAYIN TUGAY.. YİNE KARŞIYAKA ÇARŞI YİNE BİR BAYAN YERLERDE

KANLI MI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ SAYIN TUGAY.. YİNE KARŞIYAKA ÇARŞI YİNE BİR BAYAN YERLERDE

Karşıyaka Çarşı'da logar ve kaldırım terörü...

A+A-

Karşıyaka Çarşısı'nın içler acısı halini daha öncede fotoğraflarımızla sizlere duyurmuş özellikle yapılmayan cadde taşlarının ve logar kapaklarının nasıl tehlike yarattığını haberleştirmiştik. Haberimizde yerinden çıkmış taşlara takılarak düşen bir bayanın da fotoğrafını kullanmıştık. Haberimize binlerce Karşıyakalı yorum atıp tepki verirken bizde Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a seslenip bu önemli sorun ile ilgilenmesini istemiştik. Karşıyakalıların yorumları arasında yer alan ciddi yaralanmalarda dahil bütün görüşlerini Tugay'ın kendisi ve danışmanları ile paylaşmıştık

SİZİN AİLENİZ DE YAŞLILAR YOK MU?

Ancak aradan geçen zamana karşın Karşıyaka Belediyesi, Karşıyakalıların yaralanmalarına neden olan bu kadar hassas bir konu ile bırakın ilgilenmeyi umursamadı bile. Ve günlerden bugün..Çarşı içerisindeki Ziraat Bankası'nın önündeki logara takılan bir hanım yüzünün üzerine düştü.  Yaşlı bayana çarşı içerisindeki vatandaşlar yardım etti. Uzun süre bankanın duvarına yaslanarak acı çeken bayanın ayağıda burkularak şişti.

KAN MI GÖRMEK İSTİYORSUN

Şimdi Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a sormak istiyoruz.. Soruna çare bulmanız için kanlı fotoğraf mı istiyorsunuz? İstiyorsanız onu da atacağız çünkü..Karşıyakalı çarşısında gezemeyecekse nerede gezecek? Hadi cevap verin...2020 yılı bütçesinden Karşıyaka'ya Karşıyakalılara ne kadar, eğlence konser vs ye ne kadar bütçe ayırdınız? 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.