KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI CEMİL TUGAY DİLEK HEMŞİREYİ ÖLDÜRÜP RAHMET DİLEDİ..TEPKİ YAĞDI..

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI CEMİL TUGAY DİLEK HEMŞİREYİ ÖLDÜRÜP RAHMET DİLEDİ..TEPKİ YAĞDI..

Sosyal medya hesabından paylaştı...

A+A-

Son olarak Karşıyaka Belediyesi'ne ait çok değerli araziyi ünlü müteahhit Mehmet Cengiz'e satan ve başta Karşıyakalılar olmak üzere kendi partisinin de tepkisini alan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay yine ilginç ama bu sefer acı bir icraata imza attı. İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan ancak yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gören hemşire Dilek Akçabelen'i sosyal medya hesabından hem öldüğünü duyurdu hem de ardından rahmet diledi.  Dilek Akçabelen üç yıl önce Tansu Akçabelen’le nikah masasına oturdu. Dilek hemşire, Covid-19 salgını başladığında 34 haftalık hamileydi ve doğum iznine ayrılmıştı.

Çocuğunu kucağına almaya hazırlanan ve evde tüm hazırlıklarını tamamlayan 30 yaşındaki Dilek Akçabelen, yüksek ateş, sırt ve bel ağrısı şikayeti ile 11 Nisan gecesi hastaneye kaldırıldı. Nefes darlığı da yaşadığı için hastanede tedavi altına alınan Akçabelen, bebeğinin kalp atışları zayıflayınca üç gün sonra sezaryene alındı. Dilek hemşire, doktorların gözetiminde oğlunu sadece uzaktan birkaç saniye görebildi. Eşi ve kardeşleri ise telefon ile görüntülü olarak görüştü. Daha sonra durumu hızla kötüleşen Dilek hemşire, uyutularak yoğun bakıma kaldırıldı. Yoğun bakımda entübe şekilde tedavisi süren ancak sağlık durumunda bir değişiklik olmayan Dilek Akçabelen’in tedavisinin sürdüğü sağlık bakanlığı tarafından açıklandı. 

Aynı zamanda doktor olan Karşıyaka Belediye Bakanı Cemil Tugay'ın genç hemşirenin sosyal medya hesabında öldüğünü duyurup rahmet dilemesi başta Akçabelen ailesi tarafından tepki ile karşılandı. Tugay'a en büyük tepkiyi ise vatandaşlar gösterdi. Başkan Tugay daha sonra paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı..Tugay'a yapılan tepkilerde şöyle denildi:

- Sayın Cemil Tugay;

Dilek hemşiremiz yaşam mücadelesine halen daha devam ediyor.
Kendisinin ve ailesinin dualarımıza ihtiyacı var.
Siz bir hekimsiniz aslında, teyit edilmemiş bir bilgi ile bu denli aslı olmayan haberleri paylaşıp halkımızı yanlış bilgilendiriyorsunuz ve ailenin de üzüntüsünü daha da artırıyorsunuz.
Lütfen özrünüzü dileyip, bu paylaşımınızı kaldırınız.
Dilek hemşiremize de Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.Sayın Cemil Tugay;

- Beyefendi hemşire arkadaşımız ölmedi, kendide bebeği de yaşıyor.Lütfen paylaşımınızı kaldırın...

-Henüz resmi makamlarca doğrulanmayan bir olayı üstelik doktor bir kişinin acilen paylaşmasındaki amaç nedir acaba....

vs vs vs....



 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.