KARŞIYAKA YAYA GEÇİDİ NÖBETİNDE…

KARŞIYAKA YAYA GEÇİDİ NÖBETİNDE…

KARŞIYAKA YAYA GEÇİDİ NÖBETİNDE…

A+A-

 

 

Türkiye’de aynı anda “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla yaya güvenliğini sağlamak için Karşıyaka’daki yönetici ve öğrenciler yaya geçidi nöbeti tutu.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır  "Ülke genelinde, tüm illerde aynı anda ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz ' sloganıyla yaya güvenliğini sağlamak üzere, yaya geçidi nöbetini tutarak trafik bilincinin yaygınlaştırılması için başlatılan kampanyaya bizde katılıyoruz." dedi.

Yaya güvenliğini sağlamak üzere trafik bilincinin yaygınlaştırılması için Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü önündeki trafik ışığı olmayan yoldaki yaya geçidinde Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, kurum ve okul müdürleri ile öğrenciler yaya geçidi nöbetine katıldı.

Yoldan geçen araçlar öğrencilerin ve etkinliğe katılanların yaya geçidinden geçmesi sırasında duran araçlara, etkinliğe katılanlar tarafından yaya güvenliği ile ilgili broşürler dağıtıldı, yeni trafik yasası hakkında sürücüler bilgilendirildi.

Trafiğin, ülkenin önemli sorunlarından biri olduğunu, çok sayıda vatandaşın kazalarda hayatını kaybettiğini belirten Çalışır, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını aktardı. Uygulamanın verimli geçtiğini de vurgulayan Kaymakam Çalışır “Trafik kurallarına uymak hepimiz için önemli bir görevdir “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.