KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA İŞÇİ PROTESTOSU. YİNE ÇİĞLİ..

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA İŞÇİ PROTESTOSU. YİNE ÇİĞLİ..

Arbede yaşandı

A+A-

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir temasları sırasında işçi protestosu yaşandı. Çiğli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ÇİBEL işçileri Halk Konut Dilber Apartmanı temel atma töreninde eylem yaptı. Çiğli Belediyesi'nden haklarını alamadıklarını belirten işçiler ile Kılıçdaroğlu'nun korumaları arasında arbede yaşandı. İddiaya göre bazı işçiler korumalar tarafından darp edildi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise yaşananlar ile ilgili açıklama yapmadı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada yaptı.  Dağ paylaşımında ;

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun korumaları İzmir'de, CHP'li belediyeden hakkını alamayan ve buna itiraz eden işçileri darp etmiş. Kemal Bey İzmir'e her geldiğinde CHP'nin başarısızlığı yüzüne vuruluyor, artık mızrak çuvala sığmıyor. Size tavsiyemiz, şehrimizin huzurunu kaçırmayın." dedi.

Yaşananlara bir tepki de Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. Sürekli'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ' 

CHP İzmir’in karnesi verilecek olsa; Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretlerine damga vuran isyan görüntüleri başta olurdu. Bu kez; kentsel dönüşüm, alt yapı mağduru vatandaşları, Çiğli Belediyesi işçilerinin protestosu izledi. İzmir yine, bir CHP klasiği izledi. Kılıçdaroğlu; işçilerin korumaları tarafından darp edilmesine seyirci kalırken;taleplere de sırtını döndü.Bir genel başkan; vekili olduğu ve kalemiz dediği şehrin insanına, emekçisine,sorunlarına yüz çeviriyorsa;belediye başkanlarının rehavet ve zaaflarını anlamak kolaylaşıyor'. dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.