KEMERALTI ÇARŞISI'NDA GENÇLER İÇİN PARTİ DÜZENLENECEK

KEMERALTI ÇARŞISI'NDA GENÇLER İÇİN PARTİ DÜZENLENECEK

Gençlerin Kemeraltı’na ilgisini artırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak’ta bir grafiti etkinliği ve sokak partisi düzenliyor.

A+A-

Gençler için Kemeraltı’nda sokak partisi

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Tarih Projesi kapsamında üç gün sürecek bir grafiti etkinliği düzenliyor. Gençlerin Kemeraltı çarşısına ilgisini artırmayı amaçlayan etkinlik kapsamında “Gençler Kemeraltı’nda” adıyla bir sokak partisi de yapılacak.

Parti 31 Ocak Cuma günü 18.30’da 865. Sokak’ta olacak. Grafiti sanatçıları ve DJ Markone - MC Alvin’in katılacağı partide BMX Bisiklet Extreme Show, dans ve akrobasi gösterisi de yapılacak.

 26 kepenk boyanacak

15 grafiti sanatçısı 31 Ocak - 2 Şubat’ta 865. Sokak’ta toplam 26 kepenk boyayacak. Sanatçılar 18.00-24.00 saatleri arasında çalışacak.

 Gece etkinlikleri sürecek

Benzer etkinliklerin ilerleyen zamanlarda tarihi çarşının farklı noktalarında da yapılması planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarihi çarşıyı canlandırmak üzere Kemeraltı Esnaf Derneği yetkilileriyle bir araya gelmişti. Kemeraltı’nın daha uzun süre kullanılması ve gençlerin Kemeraltı’na ilgisinin artırılması için gece etkinliklerinin düzenlenmesine ve sokak cephelerine sanatsal müdahalelerin yapılmasına karar verilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.