KENDİSİNİ ÇİFTE MAAŞA BAĞLADIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKAN HALA KIZINI MÜDÜR YAPMIŞ...

KENDİSİNİ ÇİFTE MAAŞA BAĞLADIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKAN HALA KIZINI MÜDÜR YAPMIŞ...

CHP'nin son Brütüs'ü Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan çıktı...

A+A-

CHP İzmir'de bir şok daha..31 Mart seçimleriyle seçmenin büyük güvenini kazanan bir çok büyükşehir ve ilçede belediye başkanlıklarını elde eden CHP'de bazı ilçe başkanlarının uygulamaları ve ortaya atılan iddialar vatandaşın partiye güvenini sarsıyor. Bu güveni sarstığı iddia edenlerden biri de İzmir'in Karaburun İlçesi Belediye Başkanı Avukat İlkay Girgin Erdoğan oldu. İddiaya göre Girgin çok tartışılacak bir karara çekinmeden imzasını bastı.

MAAŞINI İKİYE KATLADI

Başkan İlkay Girgin Erdoğan meclis gündemine getirdiği bir kararla kendisini belediye şirketinde müdürlüğe atadı.  Verilen kararda “huzur hakkı” adı altında aylık 7 bin 500 TL de ücret tespit edildi. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın almış olduğu yaklaşık 8 bin TL’lik maaşın üzerine aylık 7 bin 500 TL’lik bir ödeme alacak olması ilçe de büyük kızgınlık yarattı. Yasalara göre başkanın yaptığı açıkça suç teşkil ediyor..

HALA KIZINI DA MÜDÜR YAPTI

Başkan Erdoğan bu iddiadan sonra bugün de başka bir iddia ile adeta partisine şok üzerine şok yarattı. İddiaya göre İlkay Girgin Erdoğan hala kızı Y.yi de belediyeye müdür yaptı. ETKİ TV'yi arayan ilçeliler partinin, CHP İl Başkanlığı'nın ve İzmir milletvekillerinin konuyu araştırıp gerekeni yapması gerektiğini önümüzdeki hafta içerisinde partililer olarak belediye önünde iddialarla ilgili açıklama yapacaklarını belirtti...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.