KONAK BELEDİYESİ'NDE TACİZ İDDİASI. İSTİFA VAR

KONAK BELEDİYESİ'NDE TACİZ İDDİASI. İSTİFA VAR

Konak Belediyesi'nde taciz iddiası. İstifa var

A+A-

İzmir CHP’li Konak Belediyesi’nde kendisini işe aldıracağı gerekçesi ile buluştuğu CHP’li Meclis Üyesi M.D'nin tacizine uğradığını iddia eden 23 yaşındaki kadın R.G.B., savcılığa şikayetçi oldu.

İzmir CHP’li Konak Belediyesi’nde CHP’li 4 dönemdir Meclis Üyesi M.D. Konak Belediyesi’nde işe girmek isteyen evli R.G.B. ‘ye 23 yaşındaki genç kadına “seni belediyede işe aldıracağım” vaadi ile taciz ettiği iddiası savcılığa taşındı. Evli olan R.G.B., savcılığa verdiği ifadesinde, meclis üyesi olan M.D. ile kayınvalidesi aracılığı ile tanıştığını ve olay günü Konak Belediyesi’ne gittiğini kaydetti.

Eylül aynın ilk haftası gerçekleşen görüşmede meclis üyesi M.D.'nin belediyenin önüne araçla gelip kendisini aldığını anlatan genç kadın, yaşananları şöyle anlattı:

“Menderes tarafına doğru gitmeye başladık. Meclis üyesi M.D.’ye beni nerede işe sokacağı konusunda sorular sordum. O da bana ‘’O iş bende bir yerden haber bekliyorum’’ dedi. Ben işle ilgili konuşmaya devam ederken bana ‘’çocuk yapmayı düşünüyor musun, ayrı bir ev istersen sana eşyalı bir daire kiralayabilirim, maddi sıkıntın olursa beni ara dedi.”

"ARACIN KAPISINI AÇARAK 'İNTİHAR EDERİM' DEDİM"

 

Gaziemir'deki bir AVM‘nin olduğu yere geldiğimizde elleriyle bacaklarıma dokunmaya başladı. Ellerimle ellerini bacaklarımdan çektim ve rahatsız olduğumu yapmamasını söyledim. Fakat o bacaklarıma dokunmaya devam etti ve pantolonumun fermuarını açmaya çalıştı. Menderes’e geldiğimizde ise orman yangını var diyerek aracı ormana sürdü. Ben iyice korktum ve hareket halindeyken aracın kapısını açarak intihar ederim eve dönmek istiyorum dedim. Tacizi bıraktı. Geri döndüğümde eşimi arayarak olanları anlattım. Önce bir hastaneye giderek rapor almak istedim ama hastane rapor almak için önce karakola gitmemiz gerektiğini belirtti. Gaziemir Polis Merkezine giderek şikayetçi ve davacı oldum.

OLAY YARGIYA TAŞINDI

Yaşanan olay sonrası kayınvalidemle CHP Konak İlçe başkanlığına giderek olayı anlattık ve M.D. isimli şahıs ile ilgili şikayet dilekçesi vermek istedik. Disiplin kurulu olmadığı gerekçesiyle bizi CHP İl Başkanlığına yönlendirdiler. Olay yargıya taşınmış durumda. CHP İl Başkanlığına da dilekçe verdik.”
Konak Belediyesi’nde yaşanan taciz olayı yargıya taşındı.

Söz konusu iddiaları sormak için Meclis Üyesi M.D'yi ısrarla arayıp mesaj bıraktık. Ancak tüm arama ve mesajlarımıza rağmen tarafımıza dönüş sağlanmadı.

Meclis Üyesi M.D., haberimizin ardından parti üyeliğinden istifa etti.

M.D. istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

"Basında hakkımda çıkan asılsız haberlerden dolayı partime bu süreçte zarar görmemesi adına, çok sevdiğim partimden istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim"

Kaynak odatv4.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.