KONAK SANATHANE'DE CÜMBÜŞ VAR

KONAK SANATHANE'DE CÜMBÜŞ VAR

İşte program

A+A-
Konak Belediyesi’nin hizmete açtığı ve Basmane’ye yeni bir soluk getiren Sanathane’de etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Şiir Akşamları ve Film Gösterileri ile dolup taşan Sanathane’de bu defa Doğaçlama Tiyatronun sevilen ekiplerinden Mahşer-i Cümbüş, tiyatro tutkunları ile buluşacak.
 
Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı, kültür ve sanatın yeni adreslerinden biri olan Açık Hava Sineması ve Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi’nde dop dolu bir Ağustos ayı etkinlikleri sanatseverleri bekliyor. İzmirli sanatçı Evrim Ateşlerin konseriyle açılışı yapılan ve filmden konsere, şiir akşamlarından tiyatroya pek çok etkinliğe şimdiden ev sahipliği yapan Sanathane şimdi de Doğaçlama Tiyatronun sevilen ekiplerinden Mahşer-i Cümbüş’ü ağırlamaya hazırlanıyor. 18 Ağustos Perşembe Günü Saat:21.00’de sahne alacak olan Mahşer-i Cümbüş Doğaçlama Tiyatro için, sanatseverler sınırlı sayıdaki davetiyeleri alarak gösteriyi izleyebilirler.
Mahşeri Cümbüş’ün ardından bir başka Ağustos akşamında Sanathane’de sahne alacak olan “Salut De Smyrne” aldı müzik grubu Sefarad Müzikleri seslendirecek. İsmini İzmir’in eski kartpostallarından alan Grup, Yunanca, Türkçe ve Ladino dillerinde şarkılarla Sanathane’de müzikseverler ile buluşacak.
Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi’ndeki etkinlikler ile ilgili 489 45 22(Dahili 2904) telefondan bilgi alınabilir.   
Sanathane Ağustos Ayı etkinlikleri:
18.08.2022 Perşembe Saat:21.00 Doğaçlama Tiyatro “Mahşer-i Cümbüş”
23.08.2022 Salı Saat:21.00 Konser ”Salut De Smyrne” Sefarad Müzikleri
24.08.2022 Çarşamba Saat:21.00 Sanathane Şiir Akşamları

25.08.2022 Perşembe Saat:21.00 Film Gösterimleri “Düşler Fabrikası”

 

--

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.